В Житомирській області у Радомишльському районі завод випускає в рік 200 млн пляшок пива

В Житомирській області у Радомишльському районі завод випускає в рік 200 млн пляшок пива

26.01.18 09:52 0 757
Завод «Перша приватна броварня», який розташований у Радомишлі, має потужність випускати в середньому 200 млн пляшок пива на рік. Це один із найсучасніших заводів пива на території України із високотехнологічним обладнанням та широким асортиментом продукції.

Із роботою заводу та видами продукції ознайомився голова Житомирської ОДА Ігор Гундич вчора, 24 січня, перебуваючи з робочою поїздкою у Радомишлі.

За словами керівника області такі підприємства дуже важливі для Житомирщини.

— «По-перше, це робочі місця, по-друге, сплата податків до бюджету. На заводі працює більше 400 осіб, а середня заробітна плата становить 7,5 тис. грн. І як голова облдержадміністрації, я буду підтримувати такі соціально відповідальні підприємства, які надають допомогу об'єднаній громаді, беруть участь у соціальних проектах громади. Тому такі підприємства мають бути у чіткій координації з обласною владою – якщо потрібна допомога, то ми готові її надати», – наголосив Ігор Гундич.

Основна продукція, яка експортується – пиво «Жигулі барне», «Хейнекен» (скло), «Радомишль», квас «Древлянський».

Для розширення асортименту, поліпшення контролю якості та економії енергоресурсів у 2017 році компанія здійснила сучасне переобладнання на загальну суму 97 млн 236,25 тис. грн.

— «Наш завод – один із найсучасніших заводів пива на території України із високотехнологічним обладнанням. Новий проект на заводі – сучасна банкова лінія, вартістю 100 млн грн. Загалом підприємство має потужність випускати в середньому 10 млн ящиків пива на рік. Серед продукції – пляшкове та банкове пиво, квас, сік. Серед українського – «Закарпатське», «Авторське», «Жигулі». Також на заводі відбувається ліцензійний розлив пива «Хейнекен». Крім того, «Перша приватна броварня» виготовляє за ліцензією німецьке пиво OeTTINGER («еттінгенське») та голландське пиво BAVARIA. Продукція найчастіше експортується до Молдови, Білорусії, Грузії, але основний ринок – український», – зазначає директор заводу Сергій Гавриленко.

Нагадаємо, що під час робочої поїздки до Радомишлю Ігор Гундич представив нового керівника райдержадміністрації Світлану Ковальчук, поставив дедлайни для закінчення відновлення Радомишльської гімназії та оглянув спортивний комплекс «Динамо» – один з масштабних проектів, який об'єднана громада подали на конкурс до ДФРР у 2018 році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: На вакантну ...
Наступна новина: В Житомирській області ігор ...

КОМЕНТАРІ