Будівництво житлових комплексів для контрактників сплановано майже по всій території України

Будівництво житлових комплексів для контрактників сплановано майже по всій території України

28.01.18 11:46 0 643
На реалізацію проекту будівництва 184 житлових комплексів для військовослужбовців передбачено рекордний фінансовий ресурс у сумі 2,6 млрд грн.

Про це вчора, 25 січня, під час брифінгу у Прес-центрі Міністерства оборони України повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України полковник Олександр Чергінець.

— "Будівництво житлових комплексів для контрактників здійснюватиметься здебільшого на територіях існуючих військових містечок майже по всій території України — в 21 області. Планується побудувати 184 житлових комплексів для військовослужбовців ЗС України загальною кількістю 23 тисячі ліжко/місць", — поінформував полковник Олександр Чергінець.

"Таке рішення є оптимальним з точки зору збереження та максимально ефективного використання комунікацій і мереж, що вже існують — це котельні, електро та тепломережі. Також це дозволить забезпечити розвиток нової інфраструктури. На це виділено фінансовий ресурс: 2,2 млрд грн. на будівництво та 400 тис грн. на інженерні мережі", — повідомив офіцер.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ