Навіщо потрібен чохол для MacBook Air і як його вибрати?

Навіщо потрібен чохол для MacBook Air і як його вибрати?

29.01.18 18:24 0 1363

Якщо ви купили собі потужний і дорогий MacBook Air, то перше, про що варто було б подумати - це його захист від зовнішніх впливів. Для більшості людей словосполучення «чохол для ноутбука» звучить ще дико. Максимум, який люди купують для своїх пристроїв, це сумка через плече, щоб не доводилося його носити в руках. Але зовсім інша справа - MacBook. Це та техніка, до якої варто ставитися з повагою.

Незважаючи на хвалену якість і міцний корпус, жоден MacBook не захищений від пошкоджень, отриманих після падіння. Можна відбутися легкою подряпиною, а можна і екран розколоти на осколки, та й внутрішні поломки ніхто не відміняв. Ремонт такого пристрою може інколи коштувати більше, ніж 50 % від його вартості, яка і так висока. Так що все-таки варто замислитися про «одяг» для свого улюбленого гаджета. До речі, якщо вам потрібен недорогий чохол для MacBook Air, тоді заходьте на сайт macincase.com.ua.

Для чого взагалі потрібні захисні чохли?

Створюючи MacBook, розробники Apple робили його максимально портативним, про це говорить:
невелика вага;

  • тонкість девайса;
  • потужна батарея;
  • і якісний корпус.

Але як би розробники не намагалися, подряпин при постійному використанні і транспортуванні не уникнути. Для того, щоб було не страшно носити гаджет весь час з собою, було створено безліч захисних чохлів. Вони вбережуть пристрій від дрібних косметичних пошкоджень і серйозних поломок.

Деякі скажуть, що зберігати ноутбук так дбайливо немає сенсу, що подряпини нічому не зашкодять, але зовнішній вигляд будь-якої речі говорить багато про її господаря. Тим більше рано чи пізно ви, можливо, захочете змінити гаджет на більш новий. І тоді стане ясно, що чохол за кілька десятків доларів зберіг би вам сотні доларів при перепродажі, які довелося б відняти від ціни через зіпсований зовнішній вигляд.

Як вибирати захисний чохол для MacBook?

До вибору подібного дуже важливого аксесуара варто підійти серйозно. Необхідно звернути увагу на наступні моменти:

  1. По-перше, треба впевнитися, що дана модель зроблена під розміри саме вашого ноутбука. Якщо чохол буде хоч трішки більшим, то він не зможе захистити ваш MacBook Air повноцінно. Чохол повинен щільно прилягати до корпусу ще й тому, що інакше його поверхня буде тертися об аксесуар і може бути подряпана зсередини;
  2. По-друге, чохол повинен бути тонким і легким. Якщо він громіздкий і буде додавати зайву вагу, то вам просто буде незручно його всюди носити з собою. Розробники робили MacBook тонким для нашої зручності, а не для того, щоб ви потім компенсували товщину чохлом;
  3. По-третє, переконайтеся, що чохол надійний і витримає удари, інакше від нього ніякої користі не буде, крім охайного зовнішнього вигляду;
  4. По-четверте, підберіть такий чохол, який буде доповнювати ваш стиль і робити сам пристрій красивим й індивідуальним. Побудову свого ідеального світу потрібно починати з дрібниць, а чохол може стати саме такою дрібницею, яка буде вибиватися з нудної повсякденності.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Де вигідніше купувати ...
Наступна новина: Що таке Павербанк (Power ...

КОМЕНТАРІ