Винна шафа: Кому та навіщо вона потрібна?

Винна шафа: Кому та навіщо вона потрібна?

29.01.18 20:46 0 1181

Вино, паралельно з пивом та горілкою, є одним із найбільш популярних алколольних напоїв у світі. У його любителів виникає логічне запитання: "Де його правильно зберігати? На балконі, разом з лижами і ящиками для розсади?". Відповідаємо: "Якийсь час - можна і так. Але для тривалого зберігання вина, для дозрівання великого бордо існують спеціальні винні шафи". Про те, що в них особливого, і як розібратися в неосяжному ми і поговоримо далі і розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://technofood.com.ua/, в якому безпосередньо їх можна придбати.

Кому потрібна винна шафа?

Піаніст-початківець спокійно мириться з піаніно «Ліра». Віртуозу потрібен Steinway. Зростання вправності пропорційне досвіду. Еволюція винного любителя з точки зору витрат виглядає так: книги про вино, декантер і набори спеціальних келихів, сорочки для охолодження вина, і, нарешті, винна шафа.
Якщо ви дісталися до цієї межі, це означає, що ви вже багато знаєте про вино і подумує про те, щоб почати його колекціонувати.

Винна шафа - це перша серйозна інвестиція винного колекціонера. Для короткочасного зберігання молодого вина є альтернативи:

  • Червоне можна зберігати на балконі;
  • Біле - в холодильнику;
  • І те, і інше можна зберігати в підвалі на дачі.

Але для тривалого зберігання вина, і тим більше, для дозрівання елітного вина потрібна винна шафа. Ви запитаєте: "Чому? У чому головна особливість винної шафи?". Це питання має пряме відношення до ідеальних умов зберігання вина. Вони такі:

  1. постійна температура - близько 13 С;
  2. вологість повітря - близько 70 %;
  3. відсутність вібрацій.

При цих умовах термін дозрівання хорошого вина стає передбачуваним. Навіть у елітних вин є своя межа, після якої вони псуються. Перетримати пляшку набагато гірше, ніж випити її до терміну. Винна шафа ж забезпечує ідеальні умови для зберігання вина. Підтримка високої вологості, фільтрація повітря і нульова вібрація переносять її в абсолютно особливий клас пристроїв, який не можуть замінити ні холодильник, ні дача, ні балкон.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке Павербанк (Power ...
Наступна новина: Жіночі комбінезони: Нюанси ...

КОМЕНТАРІ