Як правильно вибрати якісний і модний молодіжний рюкзак?

Як правильно вибрати якісний і модний молодіжний рюкзак?

29.01.18 22:35 0 5495

Ще в 70-х роках 19 століття в США стали зароджуватися різні молодіжні течії, які допомагали підліткам впорається з депресіями їх віку, якось висловити і проявити себе і своє "Я". Це були: хіпі, готи, репери, рокери та інші представники різних субкультур. Всі ці хлопці та дівчата так чи інакше мали свої особливі прикмети, які виділяли їх серед усього суспільства і за допомогою яких їх можна було відносити до тих чи інших банд. Перше що було видно - це одяг або стиль. Готи в чорному, хіпі в квітчастому, репери в широких штанях і кепках, а рокери в шкіряних штанях і з ланцюгами на шиї. Всі вони дуже ретельно підбирали одяг і одним з дуже важливих аксесуарів, які підкреслювали їх індивідуальність був саме рюкзак. Адже якщо хіпі одягне звичайний рюкзак, який носить відмінниця з паралельного класу, то яким він тоді буде хіпі? Саме тому, серед покукових запитів дуже популярними є: "купити молодіжний рюкзак", "молодежные рюкзаки Украина", "молодіжний рюкзак київ" та інші.

Зараз ситуація нітрохи не змінилася, сучасна молодь так само захоплюється якимись течіями, музикою та стилем. Змінилося тільки те, що деякі субкультури зникли, а деякі з'явилися, а з'явилися хіпсери, які відрізняються своєю особливою любов'ю до моди (переважно закордонної).

Молодь віддає перевагу новомодним рюкзакам, не таким які були раніше, з не такими малюнками, не з такого матеріалу. Вони шукають і хочуть такий рюкзак, який би демонстрував, що власник цієї речі відноситься до певної субкультури. Великою популярністю користуються рюкзаки з кольоровими принтами, є навіть фірми, які надають платні послуги з друку бажаного принта, малюнка, зображення і навіть фотографії. Такі принти можуть бути з тваринами, геометричним чи дрібним візерунком, з м'якими шипами або пухирцями, з написами або зображеннями, наприклад з мультяшними героями.

На піку моди знаходяться також рюкзаки із зображенням космосу - це істинно хіпстерский рюкзак, який став настільки популярним, що є мало не у половини підлітків.

Не менш популярними є рюкзаки з товстого шару поліетилену - прозорого, золотого або срібного кольору.

Знайте, головне, щоб ваш рюкзак був яскравим, зручним, практичним, незвичайним та відбивав ваше внутрішнє "Я" і тоді ви точно будете в тренді!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ