Тернопіль: сергій Надал зустрівся з учасниками молодіжної акції «ДОБА»

Тернопіль: сергій Надал зустрівся з учасниками молодіжної акції «ДОБА»

30.01.18 08:45 0 647
27 – 28 січня у Тернополі проходить традиційна молодіжна акція «ДОБА», присвячена пам'яті Героїв Крут. Місцем її проведення є камери колишнього слідчого ізолятора КДБ, де зараз знаходиться Тернопільський обласний музей політв'язнів.

Цього року добу в тюремних камерах проводять 25 юнаків та дівчат. Під час акції добровольцям суворо заборонено користуватися мобільними телефонами та годинниками. У програму заходу входять гутірки, час на мовчанку, перегляд фільму, співи, прогулянка в тюремному дворику та Літургія.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з учасниками акції «ДОБА» та розповів молоді про співпрацю з владою та підтримку молодіжних ініціатив.

«Мені дуже приємно, що ця акція уже стала доброю традицією у Тернополі. Молоді люди проводять одну добу в камерах аби відчути ту атмосферу, яка панувала тут раніше, переосмислити історичні події, поділитися враженнями. Мерія міста і надалі буде підтримувати подібні заходи, - зауважив Сергій Надал. - Щорічно понад 50 заходів ініційованих молодіжними громадськими організаціями міста отримують значну підтримку зі сторони міської ради. На реалізацію даних проектів спрямовується не лише фінансові але й інші наявні ресурси виконавчих органів ради. Тому закликаю молодих людей бути активними та долучатися до проектів з розвитку нашого міста».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині активно ...

КОМЕНТАРІ