Тернопіль: сергій Надал розповів учасникам «Школи локальної демократії» про співпрацю влади і громади

Тернопіль: сергій Надал розповів учасникам «Школи локальної демократії» про співпрацю влади і громади

30.01.18 08:03 0 644
Впродовж 26-28 січня для представників десятьох об’єднаних громад західних областей України провели першу сесію «Школи локальної демократії», на якій вони ознайомилися з особливостями роботи органів самоврядування у процесі децентралізації.

До проекту у ролі спікера долучився міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста розповів присутнім про застосування новітніх технологій в управлінні муніципалітетом та презентував ті сервіси, які вже успішно працюють у Тернополі.

«Представники громад роблять лише перші кроки у багатьох питання: керування громадою, впровадження нових сервісів, які допомагатимуть мешканцям краще комунікувати з владою, вирішувати важливі питання, - зазначив Сергій Надал. - Сподіваюся, що навчання у «Школі локальної демократії» допоможе учасникам отримали відповіді на актуальні питання і вони будуть користуватися досвідом Тернополя для покращення життя мешканців у своїх громадах».

Довідка: Проект «Школа локальної демократії» реалізовується громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки фонду NED (National Endowment for Democracy).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Судитимуть 4 учасників ...

КОМЕНТАРІ