Підприємства та установи Житомирщини можуть отримати підтримку від німецьких експертів

Підприємства та установи Житомирщини можуть отримати підтримку від німецьких експертів

30.01.18 08:09 0 630
Підприємства, установи та організації Житомирської та інших областей України можуть подавати заявки на залучення німецької експертної підтримки за програмою Senior Experten Service (Служба Старших Експертів).

Senior Experten Service – це програма фонду німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у розвитку економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу. Програма діє з 1983 року, працює також і в Україні.

Особливість програми полягає в тому, що фахівці-носії багаторічного досвіду, які є старші за віком та перебувають на пенсії, мають змогу інвестувати свій час, навички, вміння, досвід, контакти у експертну допомогу іншим.

Сфери діяльності, в яких працюють фахівці програми SES, це: різноманітні галузі промисловості, сільського господарства, торгівлі, будівництва, транспорту, зв'язку, інформатики, банківсько-страхового сектора, освіти, охорони здоров'я, туризму, публічного адміністрування та інших сфер діяльності.

Служба Старших Експертів об'єднує понад 11 тис. фахівців з різних галузей. За період роботи програми у світі було реалізовано понад 40 тис. проектів.

У Житомирській області програма SES розпочала активно розвиватися наприкінці 2017 року. У листопаді та грудні 2017 року в області працювали два німецькі експерти програми SES, з яких: один експерт працював у державній структурі (Агенція регіонального розвитку у Житомирській області), інший – у бізнес-компанії.

Хто може подавати заявки на участь у програмі:

підприємства, установи та організації різних форм власності; фізичні особи – підприємці; навчальні заклади (вузи, коледжі, ПТУ, школи та ін.); органи місцевого самоврядування (заохочуються заявки від ОТГ); медичні заклади; заклади культури та мистецтва; неурядові громадські організації та фонди, тощо (перелік є відкритим).

Що потрібно для того, аби взяти участь у програмі?

* Скачати та заповнити проекту заявку на запрошення експерта (в проектній заявці максимально чітко прописати технічне завдання для експерта).

* Надіслати заповнену проектну заявку на електронну пошту fondgromady.zt@gmail.com із зазначенням в темі листа - «Senior Experten Service».

Завдяки участі у програмі SES Ваше підприємство (установа, організація) мають унікальну можливість отримати практичні поради та консультації німецьких фахівців високого рівня.

Ознайомитися детальніше із програмою Senior Experten Service (PDF).

Скачати анкету-заявку на участь у програмі.

За додатковою інформацією щодо участі у програмі звертайтеся до Фонду громади Житомира:

тел.моб.: +38(097) 294-37-53, +38(050) 712-59-70, контактна особа – Жанна Соловйова;

тел.роб.: +38(0412)46-10-86;

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ