Синтезатор «Ямаха»: Історія та основні переваги

Синтезатор «Ямаха»: Історія та основні переваги

30.01.18 13:37 0 1330

Мало хто знає, що японська компанія Yamaha є однією з найстаріших корпорацій в світі, адже роком її заснування вважається 1897 рік. Перш за все, дана фірма асоціюється з музичним інвентарем і гірськими мотоциклами. Однак все починалося зовсім по-іншому. Величезна корпорація з'явилася на світ, завдяки винаходу її засновника Торакусу Ямахи.

Дивно, але перший синтезатор Yamaha був створений ще в далекому 1887 році. Звичайно, це не був аналог сучасних моделей (які, до речі, можна прибати в інтернет-магазині "Трембіта": tos.in.ua), а скоріше невеликий клавішний орган, але ідея була покладена. Японське «економічне диво» дозволило корпорації, що займається випуском різних клавішних інструментів, в тому числі роялів і піаніно, піднятися на «вершину Олімпу» серед всіх конкурентів. Тепер, ця фірма має світове ім'я, а її продукція вважається однією з найякісніших серед усіх аналогів.

Сучасна ера

На сьогоднішній день, Yamaha дуже велика корпорація, яка випускає не тільки споконвічні музичні інструменти (в асортименті клавішні, електрогітари і навіть ударні установки). Серед продукції можна знайти двигуни для катерів, мотоцикли та автозапчастини. Зараз японська фірма прекрасно себе почуває, не дивлячись на свій похилий вік», який перевищує сотню років.

Класика не має віку

Синтезатор «Ямаха» - дійсно, заслужено завоював своє лідерство серед інших електронних інструментів. Розумні японці, щороку шліфують і модернізують його, використовуючи найновіші технології в сфері звукової техніки. Дивно наскільки гармонійно в даному музичному інструменті поєднуються інноваційні розробки і порівняно доступна ціна, адже аналоги Roland влетять в копієчку. Дуже складно знайти такий магазин інструментів, де не буде в наявності будь-якої моделі синтезатора Yamaha. Підібрати хороший варіант допоможуть фахівці. Крім того, можна почитати різні відгуки в інтернет-магазинах, де асортимент, як правило, ще більший.

«Є де розгулятися»

З огляду на те, що синтезатор, є своєрідним первістком корпорації, створено безліч різних моделей, а, значить, підібрати собі необхідний за звучанням, ціною або навіть зовнішнім виглядом інструмент - не складе великих труднощів. В асортименті різні варіації обробки, кольорів, а також функціональної складової.

Ось уже понад сто років, корпорація є законодавцем «синтерзаторної» моди. У чому ж секрет японського успіху?

Справа в тому, що фірма завжди йде в ногу з часом, пропонуючи щороку, щось новеньке. Власний дослідний інститут дозволяє розробляти все нові варіанти техніки та музичних інструментів, покращуючи і без того прекрасне звучання. Але існують і інші конкурентні переваги «Ямахи».

Інші достоїнства і позитивні сторони:

  • Компактність. Справа в тому, що під час концертних турів груп, які ще не мають захмарну популярність, транспортування музичного інвентаря перетворюється в справжній кошмар. Однак «Ямахи», що займають малу кількість місця, спрощують задачу. Крім того, вони мають незначну вагу, що дозволяє легко переносити інструмент з місця на місце;
  • Величезна різноманітність функцій, які може виконувати синтезатор. Дуже легко провести аналогію між звичайним синтезатором і моделлю японської корпорації «Ямаха». Це буквально порівняння звичайного кнопкового телефону часів 2000 року і сучасного iPhone Х. Японський інструмент володіє всім, починаючи від функції караоке, яку так люблять в Японії і закінчуючи емуляторами електрогітарної партитури;
  • Для тих, кому не важливо професійне звучання, розроблена ціла лінійка недорогих синтезаторів, які підходять для домашнього використання, як корисне хобі. Концертні моделі, спрощують виступ, адже перемикання ефектів і аранжувань ще ніколи не було таким простим.

Синтезатор «Ямаха», це як Gibson Les Paul серед електрогітар або Harley Davidson серед мотоциклів - вони ніколи не втратять ні свого класичного зовнішнього вигляду, ні настрою, а головне, функціональної складової.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Основні різновиди тканин

КОМЕНТАРІ