У Чернігові презентували нову книгу «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.»

У Чернігові презентували нову книгу «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.»

01.02.18 11:24 0 567
В читальній залі Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського відбулася презентація нової книги «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.». Книгу презентував автор ідеї - Олександр Ясенчук. На зустрічі також були присутні заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Світлана Власенко, історики та краєзнавці Чернігівщини.

У цій книзі розповідається про події 1917 – початку 1919р., закінчуючи тим періодом часу, коли більшовики міцно укріпилися на Чернігівщині і боротьба за українську Державність набула ознак підпільної. Книга складається з низки сюжетів, об'єднаних однією ідеєю – донести до читача інформацію про події Української революції, які відбулись у Чернігові. Кожен сюжет включає в себе фотографію того часу, здебільшого світлини будинків, у яких або біля яких відбулася та чи інша подія. Також згадуються спогади сучасників про окремі події.

Путівник «Чернігів часів Української Революції 1917-1918 рр.» - це частина проекту «Чернігів – місто УНР», який є одним із переможців міського конкурсу у рамках Програми розвитку громадянського суспільства. Проект реалізовує благодійний фонд «Захистимо Україну!».

Додаткова інформація:

У Чернігові визначені 8 проектів-переможців у рамках Програми розвитку громадянського суспільства

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігівська міська рада ...

КОМЕНТАРІ