Перша леді України привітала учнів із відкриттям медіатеки у Гришківецькій гімназії

Перша леді України привітала учнів із відкриттям медіатеки у Гришківецькій гімназії

01.02.18 11:55 0 597
Дружина Президента Марина Порошенко поспілкувалась в режимі онлайн із учнями Гришківецької гімназії та привітала їх із відкриттям сучасної медіатеки. Це вже сьома бібліотека нового зразка в області.

Онлайн спілкування відбулось 31 січня, під час робочого візиту Першої леді України до Житомирщини.

— «Я неймовірно щаслива від того, що вам приємно та затишно у новій медіатеці. Це той простір, де ви зможете знайти нових друзів, поділитися цікавою інформацією, допомогти один одному вивчити уроки. У майбутньому ви будуватимете нашу Україну. І саме зараз ви отримуєте ті якісні знання, які вам потім знадобляться у житті. Вітаю вас та сподіваюсь, що ви задоволені і якістю навчання, і умовами, які зараз є у вашій школі», – зазначила Марина Порошенко. —

У квітні 2017 року Марина Порошенко презентувала проект медіатеки, і вже цього року у школах області обладнали 7 сучасних бібліотек.

Учні Гришківецької гімназії Бердичівського району розповіли Дружині Президента, що у новій сучасній медіатеці завдяки вільному доступу до Інтернету можна знайти потрібну інформацію, провести цікаво та весело час на перервах, поспілкуватись із друзями. А також провели квест «Мандруємо Україною».

Медіатека у Гришковецькій гімназії стала інтерактивним центром закладу. Це дасть можливість користуватись електронними книгами, інтерактивними програмами для вивчення іноземних мов, переглядати навчальні фільми тощо.

Нагадаємо, що Марина Порошенко та Геннадій Зубко у Житомирі ініціювали старт проекту створення Інклюзивно-ресурсних центрів в області, а у вересні минулого року Перша леді України Марини Порошенко відкрила новостворену Медіатеку у Житомирській інклюзивній школі № 28 імені Івана Виговського.

Довідково: В рамках пілотного проекту «Нова українська школа» Гришковецька гімназія стала однією зі шкіл Житомирської області, в якій створюється новий освітній простір.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 269 млн грн складає ...

КОМЕНТАРІ