Цього року загальноосвітні навчальні заклади Чернігова отримають нове інтерактивне обладнання

Цього року загальноосвітні навчальні заклади Чернігова отримають нове інтерактивне обладнання

01.02.18 11:02 0 598
Міська рада затвердила зміни до Програми комп'ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки, прийнятої 25 лютого 2016 року. Програма має на меті підвищення якості надання освітніх послуг шляхом впровадження в освітній процес сучасних інформаційних та комунікаційних технологій.

Цим рішенням міська рада збільшила обсяг коштів на придбання сучасного інтерактивного обладнання та комп'ютерів з програмним забезпеченням і підключення закладів освіти до виділеної мережі високошвидкісного Інтернету. Згідно зі змінами на виконання Програми загалом пропонується залучити 17 287,0 тис. грн, з них 3 068,0 тис. грн передбачено на 2018 рік.

Як вже повідомлялося раніше, на цей навчальний рік всі школи міста отримали сучасне інтерактивне обладнання та зміцнили свою матеріально-технічну базу. Зокрема, були закуплені 64 інтерактивні дошки Smart, по 2 у кожну школу, незалежно від кількості учнів.

Відтепер планується більш пропорційно укомплектувати школи інтерактивним обладнанням. Це дозволить учням міста отримати рівний доступ до такого обладнання.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 46 навчальних закладів на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ