Поїздки в Кирилівку з Дніпра

Поїздки в Кирилівку з Дніпра

01.02.18 16:45 0 1551

Кожна людина в світі любить відпочивати, ну а що може бути краще, за відпочинок на морі? Мабуть нічого! Сонце, пісок і тепла морська вода - все це створює атмосферу повного релаксу. В України є 2 моря: Чорне і Азовське. Саме про відпочинок на останньому ми і поговоримо далі.

Однією з головних відмінних рис Азовського моря є те, що його узбережжя - це одне з найкрасивіших природних морських пейзажів в світі. Серед усіх селищ, на Азовському морі, значною славою і популярністю серед відпочиваючих користується Кирилівка. На сьогоднішній день, вибір поїздки в Кирилівку з Дніпра є найкращим варіантом курортного відпочинку в Україні. Селище Кирилівка і дві прилеглі коси Федотова і Пересип, які відокремлюють Молочний і Утлюкський лимани від Азовського моря, знаходяться на відстані всього лише 270 км від Дніпра. Цю відстань можна подолати за 4 години.

Курорт Кирилівка відрізняється великою кількістю теплих сонячних днів в році, а також тут практично не буває поганої погоди, що важливо для літнього відпочинку. Море завжди чисте і тепле, а пляжі піщані і дуже пологі, що робить відпочинок безпечним для дітей і літніх людей. У Кирилівці немає вантажних портів, що робить поїздку в Кирилівку привабливішою за відпочинок в портових селищах-курортах.

Принади Кирилівки

Завдяки незначній глибині, узбережжя Азовського моря дуже швидко прогрівається і температура води дуже швидко стає придатною для купання. Тут можна починати пляжний сезон вже в кінці квітня - початку травня, а продовжувати аж до кінця вересня. Азовське море заслужено називають «дитячим», завдяки тому, що діти не піддаються акліматизації та звиканню.

Розташування курорту Кирилівка по істині унікальне. Він знаходиться на відстані 200 км від найближчого промислового підприємства. Морське повітря тут особливо чисте і насичене йодом. У воді поблизу Кирилівки міститься 92 хімічних елементів, що надають сприятливий вплив на організм людини. Що б відчути всі ці принади, Вам достатньо просто туди приїхати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Електромобіль: Основні ...
Наступна новина: Як організувати відпочинок?

КОМЕНТАРІ