Користь овочевих соків

Користь овочевих соків

02.02.18 19:57 0 840

Хочеться бути завжди здоровими і красивими і відчувати себе чудово? Зверніть увагу на овочеві соки, користь яких просто неможливо переоцінити! Вони містять величезну кількість вкрай важливих для нормальної життєдіяльності людини активних речовин, що в чималій мірі сприяє оздоровленню організму і його насиченню всіма необхідними вітамінами. Якщо щодня випивати хоча б по одній склянці будь-яких овочевих соків, то вже через кілька тижнів можна буде відзначити масу позитивних змін і істотне поліпшення самопочуття!

А далі ми поговоримо про те в чому заключається користь овочевих соків і як їх приготувати і розповість нам про це головний редактор порталу https://prosoki.ru/, на якому можна знайти дуже багато цікавої інформації про всі соки.

У чому полягає користь?

Систематичне вживання соків з різних овочів в значній мірі сприяє:

  • поліпшенню апетиту;
  • стимуляції процесів жовчоутворення;
  • підтримці і подальшому збереженню в організмі необхідного йому біохімічного балансу;
  • нормалізації кишкової мікрофлори;
  • стимуляції діяльності слинних залоз;
  • запобіганню можливого самоотруєння організму людини всілякими отруйними сполуками, які надходять з кишечника.

Крім того, різні овочеві соки є незамінними помічниками в непростій боротьбі з жировими відкладеннями і з порушеннями сну, а також допомагають зробити подих повнішим. А ще вони здобули славу чудового і неймовірно дієвого засобу для швидкого очищення організму від токсинів і шлаків, які регулярно накопичуються в ньому. При цьому найбільшою цінністю відрізняються свіжовичавлені соки - вони потрапляють в кров протягом 10 хвилин після їх вживання, що в свою чергу дозволяє витягти з них максимум користі.

Жінки, які вживали різні овочеві соки щодня протягом тижня, відзначали, що у них з'явився приємний природний рум'янець, шкіра засяяла свіжістю, а очі заблищали! Так чому б не спробувати зарядити свій організм силою самої природи?

Як приготувати овочеві соки?

Приготувати овочеві соки не складе труднощів і в звичайних домашніх умовах. Для того, щоб соки завжди виходили максимально корисними, важливо вибирати лише свіжі і міцні овочі і зелене листя, на якому відсутні сліди хімікатів, а також ознаки гниття або враження різними недугами або шкідниками. Всі відібрані овочі ретельно промивають, після чого очищають їх від суцвіть, плодоніжок і насіння з шкіркою.

Отримати овочевий сік самостійно можна 2 способами:

  1. старовинним і поступово що втрачаючим свою актуальність «ручним» способом;
  2. за допомогою відмінної кухонної помічниці - соковижималки.

Зрозуміло, що другий спосіб кращий:

  • по-перше, сік, що приготований з використанням соковижималки, включає в себе до 10 % м'якоті і є, по суті, самим справжнім нектаром;
  • по-друге, на приготування соку йде набагато менше часу.

Свіжоприготовані соки з овочів рекомендується вживати відразу ж після їх отримання - навіть зовсім нетривале зберігання в холодильнику істотно прискорює процеси поступового псування соків і їх бродіння, причому це відбувається навіть тоді, коли смак продукту в цілому залишається незмінним. Єдиний виняток - це сік хрону, який можна тримати в холодильнику цілий тиждень без будь-яких побоювань щодо того, що він втратить свої смакові якості або живильну цінність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Принц Бахрейна посетил ...
Наступна новина: Китайська компанія Jinko ...

КОМЕНТАРІ