Китайська компанія Jinko Solar хоче побудувати в США завод з виробництва сонячних батарей

Китайська компанія Jinko Solar хоче побудувати в США завод з виробництва сонячних батарей

02.02.18 20:41 0 1040

Глобальне потепління і дефіцит природних копалин (нафти, газу та вугілля) стали основними причинами активного розвитку джерел альтернативної енергетики. Як результат, з'являються все нові і нові ГЕЄ (гідроелектростанції), ВЕС (вітрові електростанції) та СЕС (сонячі елекростанції). Найбільш перспективним і доступним джерелом енергії є сонце. Саме тому, сонячна енергетика займає чи не найбільшу частку в долі альтернативних джерел енергії, і з часом вона буде тільки збільшуватися.

Американське дочірнє підприємство китайської компанії Jinko Solar Holding Co., Ltd. домовилося з неназваною компанією про постачання високоефективних сонячних батарей сумарною потужністю близько 1,75 ГВт протягом наступних трьох років.

Крім того китайський виробник підтвердив свої амбітні плани з будівництва заводу з виробництва сонячних батарей в США. Наглядова рада вже схвалила проект будівництва виробничого об'єкта на території країни. До речі, в Україні сонячні панелі Jinko Solar в Україні можна купити тут.

На даний момент Jinko Solar веде переговори про будівництво заводу з владою в Джексонвіля, штат Флорида. Планується, що місто надасть фінансову допомогу китайської компанії. При цьому мова йде про пакет з податкових кредитів, позик, державних і федеральних субсидій на загальну суму 54 мільйони доларів. Якщо справа між Jinko Solar і владою дійде до укладення угоди, будівництво може початися в середині 2018 року. І, ймовірно, триватиме до кінця 2019 року. Коли саме може початися виробництво і що саме буде проводитися там, поки що залишається неясним.

Попередня вартість будівництва заводу і переміщення штаб-квартири в Джексонвіль обійдеться Jinko Solar приблизно в 410 мільйонів доларів.

При цьому наголошується, що Jinko Solar має намір продовжити відстежувати вплив нових імпортних мит у США. Як відомо, трохи більше тижня тому президент Дональд Трамп вирішив накласти 30 % мито на всі імпортовані сонячні батареї і фотоелементи. Планується, що мита будуть поступово знижуватися до 15 % протягом наступних 4 років.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Користь овочевих соків
Наступна новина: Весільна сукня: Колір та ...

КОМЕНТАРІ