Переваги човнів з ПВХ

Переваги човнів з ПВХ

02.02.18 21:24 0 1386

З настанням теплих днів активізуються не тільки професійні мисливці і рибалки, а й звичайні любителі відпочинку на водоймах. Гумовий човен - це добре, але все ж, розумніше, купувати човни з ПВХ, які за останнє десятиліття стали найпоширенішими і самими популярними плавзасобами. Матеріал, з якого вони виробляються, завдяки сучасним технологіям, має достатню міцність і зносостійкість.

Якими ж ще важливими властивостями і перевагами перед іншими плавзасобами володіють дані човни? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину https://saygon.com.ua, в якому безпосередньо їх можна купити в Україні.

На відміну від човна з гуми - човни з ПВХ набагато краще переносять пряму дію ультрафіолетових променів. Це збільшує термін служби самого човна. Так само човни, зроблені з ПВХ матеріалу, володіють набагато більшою стійкістю на воді. Варто зазначити, що днище у таких човнів набагато міцніше, ніж у гумових, це дозволяє експлуатувати їх в більш екстремальних умовах.

Ще один важливий момент, на якому варто зупинитися, це асортимент продукції, що випускається. На сьогоднішній день можна знайти величезну кількість моделей човнів ПВХ (починаючи з простих гребних човнів і закінчуючи важкими човнами класу RIB з підвісним мотором і установкою захисного тенту).

Якщо при експлуатації човнів з металу або пластику, через громіздкість, їх потрібно доставляти на місце риболовлі на трейлері, що не завжди зручно, або орендувати місце стоянки біля водойми, що не тільки не зовсім зручно, але і може бути накладно. А човен з ПВХ рибалка або мисливець завжди може привезти в багажному відділенні свого автомобіля. Після використання такий човен зовсім не обов'язково просушувати, можна згорнути і покласти в чохол до наступної поїздки. З усім цим можна впоратися і поодинці, адже човни з ПВХ навіть багатомісні досить легкі. А при пошкодженні їх легко полагодити, на відміну від пластикової човна, який при зносі або пошкодженні ремонту практично не підлягає.

Сучасні виробники пропонують безліч моделей човнів з ПВХ, які кращі, дешевші і надійніше, багатьох інших різновидів плавзасобів, а покупцеві, враховуючи цільове призначення човна, головне не помилитися у виборі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Весільна сукня: Колір та ...
Наступна новина: Чому на день народження ...

КОМЕНТАРІ