Чернігів: Представників міської ради та громадських організацій підприємців міста навчали ефективній політиці розвитку малого та середнього підприємництва

Чернігів: Представників міської ради та громадських організацій підприємців міста навчали ефективній політиці розвитку малого та середнього підприємництва

03.02.18 08:30 0 483
1 лютого представники Чернігівської міської ради та громадських організацій підприємців міста взяли участь у заході, який проходив у рамках «Програми з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва». Ця Програма реалізовується у Чернігівській області Європейським парламентом.

Учасники семінару говорили про стан розвиту сектору малого та середнього бізнесу у Чернігівській області, зокрема, у Чернігові та Ніжині. Також оновили SWOT-аналіз розвитку підприємництва та визначили порівняльні переваги сектору МСП регіону.

Координатори та консультанти проекту FORBIZ Богдана Александрова – Ефе, Ольга Красовська та Юрій Вдовенко налаштували присутніх на конструктивний діалог між владою та бізнесом. Кожна зі сторін презентувала своє бачення проблемних питань та перспектив розвитку бізнесу. Як результат – сформовано спільне бачення щодо формування основних завдань для майбутніх розділів щодо підтримки підприємництва місцевих Стратегій розвитку до 2020 року.

За інформацією управління економічного розвитку міста міської ради

Фото з сайту Чернігівської ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: на Дубенщині ...
Наступна новина: Задоволено позовів ...

КОМЕНТАРІ