У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині

У березні планують відкрити восьму медіатеку на Житомирщині

03.02.18 16:57 0 688
У Коростишівській гуманітарній гімназії №5 ім.Т.Г.Шевченка завершують обладнання сучасної медіатеки. Відкриття восьмої бібліотеки нового зразка в області планують у березні 2018 року.

Про це повідомила начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Лариса Шевчук.

За її словами, у минулому році за кошти субвенції для медіатеки у Коростишівській гімназії закупили сучасне обладнання загальною вартістю 298,2 тис. грн. Учні закладу зможуть вільно користуватись 20 ноутбуками, 3 принтерами, 4 планшетами, інтерактивною дошкою та мультимедійним проектором. Також для нової бібліотеки вже закупили частину меблів.

Наразі приміщення медіатеки допрацьовують відповідно до дизайну-проекту, який розроблений Благодійним фондом Порошенка. Завершити переобладнання та відкрити медіатеку планують у березні 2018 року.

Створення бібліотек нового зразка реалізується на Житомирщині в рамках меморандуму про впровадження інклюзивної освіти, який у квітні 2017 року підписали Дружина Президента Марина Порошенко та голова ОДА Ігор Гундич.

Нагадаємо, що нещодавно Перша леді України привітала учнів із відкриттям медіатеки у Гришківецькій гімназії – одна з семи бібліотек в області, яку вже переобладнали та відкрили. Облаштування першої районної медіатеки на Житомирщині завершили у Хорошівській гімназії у жовтні.

.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Банні печі «Везувій»

КОМЕНТАРІ