Курс біткоіни опустився до $ 8 тис. За останні два тижні весь ринок скоротився більш ніж на 30%

Курс біткоіни опустився до $ 8 тис. За останні два тижні весь ринок скоротився більш ніж на 30%

03.02.18 12:01 0 722

Сьогодні навіть бабусі біля під'їздів говорять про біткоїн. А що цікавого відбулося з ним останнім часом?

Як повідомляє інформаційний портал www.financenews24.ru: Влада багатьох країн останнім часом вживає різні заходи з регулювання Bitcoin і всього ринку криптовалюти. Більш того, різкі зміни курсу, зумовлені в тому числі спекулятивною складової попиту на критовалюти, і численні випадки шахрайства, які привели до того, що навіть технологічні компанії змінили свій спочатку прихильний настрій і почали дистанціюватися від криптовалюта.

Буквально на днях Faсebook заборонив рекламу криптовалюта, ICO і все, що з ними пов'язано. Само собою, ці дії призводять до значних коливань курсу віртуальних валют. Зі зрозумілих причин ми вже давно перестали писати про найменші коливання, але Bitcoin, та й інші криптовалюта, відчутно просіли в ціні. Вчора, 2 лютого, курс Bitcoin встановив новий антирекорд, опустившись нижче $ 8 тис.

Безпосередньо зараз (на момент написання цих рядків) за одну віртуальну монету Bitcoin дають $ 8906,43. Це якщо орієнтуватися на дані сервісу Coinmarketcap, що відслідковує вартість криптовалют на різних біржах.

По прогнозам аналітиків курс біткоіна буде знижуватися і не виключено, що вже сьогодні/завтра криптовалюта проб'є чергове дно і впаде в ціні ще сильніше.

Залишається нагадати, що в грудні 2017 року біткоін дорожчав з неймовірною швидкістю і в середині місяця курс подолав психологічну межу $ 20 тис. Тобто, приблизно за півтора місяці валюта подешевшала більш ніж в 2 рази. Як діяти в ситуації, що склалася - купувати або продавати - нехай кожен вирішує сам (але репер 50 Cent в будь-якому випадку молодець). Повторимося, що падає не тільки біткоін, але ринок криптовалюта в цілому.

Вчора світова капіталізація всіх криптовалюта становила $ 341 млрд, а 16 січня 2018 року вона становила $ 502 млрд. Тобто, за два тижні ринок скоротився більш ніж на 30%.

Це, звичайно, просто збіг, але саме вчора СБУ і ГПУ накрили ряд нелегальних ферм для Майнінг криптовалюта в Києві, Київській області та Черкасах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ