П'ятдесят відтінків свободи (2018) онлайн дивитися трейлер

П'ятдесят відтінків свободи (2018) онлайн дивитися трейлер

04.02.18 23:50 0 2534

Фільм "П'ятдесят відтінків свободи" є екранізацією фінальної частини книжкової трилогії мелодрам про відносини з циклу "50 відтінків" письменниці Е.Л. Джеймс. Сама авторка книг також причетна до сценарію нової картини, а режисером виступив Джеймс Фоулі, причетний і до постановки попередньої частини - "П'ятдесят відтінків темряви".

Сюжет 50 відтінків свободи

П’ятдесят відтінків свободи (2018) український постерСюжет третьої кінострічки продовжує історію відносин Анастейші та Крістіана. Їхня пара, нарешті, одружилася, але ось чи стало від цього спокійніше? У Анастейші оголошується справжній ворог - колишній начальник по роботі, який мав намір помститися за своє звільнення. Він не зупиниться ні перед чим, щоб зруйнувати її шлюб і все щасливе життя. Тим часом примари минулого Крістіана теж не дрімають, і попереду на пару чекають нові серйозні випробування.

Акторський склад фільму поверне на екрани Дакоту Джонсон і Джеймі Дорнан, які зіграли головних героїв у всіх частинах франшизи. Тут також знялися Кім Бессінджер, Люк Ґраймс, Тайлер Геклін, Аріжль Кеббел, Брент Доґерті та інші. Зйомки картини проходили в Ніцці, у Франції, у лютому 2016 року. Прем'єра в українських кінотеатрах призначена на 8 лютого 2018 рік.

П'ятдесят відтінків свободи онлайн український трейлер

Одразу після прем'єри можна буде дивитися фільм "П'ятдесят відтінків свободи" онлайн українською на сайті КіноНаХаті. А перед тим не зле було б зводити свою кохану дівчину на цю стрічку в кіно, адже продюсери так гарно спланували прокат до Дня закоханих.





Фільм П'ятдесят відтінків свободи (50 відтінків свободи) є екранізацією фінальної частини книжкової трилогії мелодрам про відносини з циклу "50 відтінків" письменниці Е. Л. Джеймс. Сама автор книг також причетна до сценарію нової картини, а режисером виступив Джеймс Фоулі, причетний і до постановки попередньої частини - На п'ятдесят відтінків темніше.

Сюжет третьої кінострічки продовжує історію відносин Анастейші та Крістіана з П'ятдесят відтінків сірого. Їх пара, нарешті, одружилася, але ось чи стало від цього спокійніше? У Анастейші оголошується справжній ворог - колишній начальник по роботі, який мав намір помститися за своє звільнення. Він не зупиниться ні перед чим, щоб зруйнувати її шлюб і всю ситуацію щасливе життя. Тим часом примари минулого Крістіана теж не дрімають, і попереду пару чекають нові серйозні випробування.

Акторський склад фільму поверне на екрани Дакоту Джонсон і Джеймі Дорнан, які зіграли головних героїв у всіх частинах франшизи. Тут також знялися Кім Бессінгер, Люк Граймс, Тайлер Хеклін, Аріжль Кеббел, Брент Догерті та інші. Зйомки картини проходили в Ніцці, у Франції, в лютому 2016 року. Прем'єра в російських кінотеатрах призначена на 8 лютого 2018.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги керамічної цегли
Наступна новина: На Тернопіллі голова ОДА ...

КОМЕНТАРІ