На Тернопіллі голова ОДА доручив обленерго ліквідувати всі знеструмлення в районах до 15.00 год.

На Тернопіллі голова ОДА доручив обленерго ліквідувати всі знеструмлення в районах до 15.00 год.

05.02.18 08:00 0 640
4 лютого, в Управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій України в області відбулося екстрене засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди. Нарада відбулася під головуванням очільника краю Степана Барни.

У зв'язку з погіршенням погодних умов та сильним снігопадом, який розпочався в обід 3 лютого, в області були знеструмлені деякі населені пункти, а також виникли збої у системі теплопостачання. Утім, якщо з останнім вдалося справитися оперативно та відновити теплопостачання в короткий термін, то без світла станом на 10.00 год. 4 лютого залишалися 44 населених пункти.

Зокрема, не було електроенергії у 3-ох населених пунктах Бережанського району, у 4-ох – Збаразького, 3-ох – Козівського, 6-ох – Кременецького, 6-ох – Теребовлянського, 5-ох – Тернопільського та 12-ох – Шумського районів. Саме тому, Степан Барна дав доручення обленерго ліквідувати всі знеструмлення в районах до 15.00 год.

«Сподіваюся, що це вдасться зробити без особливих ускладнень. Торік у нас в цих речах була скоординована робота, тому цього року, гадаю, також проблем не повинно би було виникнути», – підкреслив голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рятувальники просять ...

КОМЕНТАРІ