Чернігів: До 15 лютого приймаються заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017»

Чернігів: До 15 лютого приймаються заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017»

06.02.18 09:23 0 590
Чернігівська міська рада на прохання організаторів Національного конкурсу "Благодійна Україна" розповсюджує інформацію про проведення нового етапу конкурсу цього року.

Новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017» стартував у жовтні минулого року. Переможців визначатимуть у 15 колективних, 3-х індивідуальних і 3-х спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде 22 березня в Києві.

До 15 лютого приймаються пропозиції від усіх бажаючих представників громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери - отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів на висунення номінантів у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2017».

Форму заявки можна завантажити за посиланням. До заявки доцільно додати скановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Детальну інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті http://www.blagoukraine.org/ukr.html. Детальніша інформація за телефонами: 067-16-404-11 (Оксана Лобко, організаційні питання), 063-48-49-345, 097-119-77-09 (Валентина Єфімова - реєстрація заявок). Заявки надсилаються на електронну пошту: konkurs.blago@gmail.com.

Засновником конкурсу є Асоціація благодійників України. За інформацією оргкомітету, за 5 років проведення конкурсу для участі у ньому надійшло 2200 заявок від благодійних та громадських організацій, установ та громадян. Це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.

За підсумком конкурсу кращих волонтерів і меценатів країни та найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». У благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

До Наглядової ради конкурсу входять співачка, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради); лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко; директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович; акторка, волонтер Ірма Вітовська; волонтер, засновниця ГО «Міжнародний альянс братської допомоги» Вікторія Воронович; фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя; народна артистка України, депутат Верховної Ради України, волонтер Оксана Білозір.

Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Благодійного фонду «Приятелі дітей».

При підготовці та проведенні Національного конкурсу «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Конкурс підтримують Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров'я України та Міністерство культури України.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ