Екшн-камера: Короткий огляд необхідних аксесуарів

Екшн-камера: Короткий огляд необхідних аксесуарів

06.02.18 14:19 0 1530

При виборі сучасної екшн-камери необхідно звернути увагу на існуючі приналежності до неї і склад стандартної комплектації. Для того щоб камера принесла вам радість, список аксесуарів повинен бути якомога більшим (до речі, в Україні їх можна придбати в інтернет-магазині https://for-extreme.com.ua/accesories/cables/).

Змінний підводний бокс, захисний протиударний бокс, широкий вибір кріплень для екшн-камер, захисні чохли, usb кабель, дистанційне керування, додатковий акумулятор і спеціальна сумка. Всі вони не тільки надають безліч зручностей в експлуатації, але і дозволяють використовувати більшу частину потенціалу екшн-камери в самих різних умовах.

Дистанційний пульт дозволить проводити зйомку на великій відстані, що незрівнянно збільшує потенціал відеозйомки екстремала.

Високоякісні кріплення екшн-камер і їх велика різноманітність - це надзвичайно важливий момент. Те, яким шляхом може бути закріплена камера на мотоциклетний, велосипедний або гірськолижний шолом, якщо в наявність всього один кронштейн, магніти і липучки, є істотним питанням для будь-якого користувача. Виникати воно повинно не на гірському схилі або на трасі, коли треба почати зйомку, а під час підбору камери і перевірки, виробленого до неї комплекту приладдя та аксесуарів.

Захисні чохли, водонепроникні, протиударні і підводні бокси переводять потенціал використання екшн-камери на якісно інший рівень. Для використання в екстремальних ситуаціях її оптика і електроніка, повинні бути захищені від ударів, падінь, а вона сама повинна володіти вологостійкістю і водонепроникністю. Існує ряд нових моделей з міцним і водонепроникним корпусом. Для інших випускаються захисні протиударні бокси широкого застосування. Як правило, це дозволяє захистити екшн-камеру від механічних пошкоджень і дозволяє занурюватися на глибину до 3 метрів. Для справжнього підводного плавання буде потрібен такий спеціальний аксесуар для екшн-камери, як аквабокс.

Також екстремалу необхідна додаткова батарея. Будь-який, навіть самий потужний акумулятор, має обмежений час роботи, а запасна батарея збільшить час запису мінімум в 2 рази. Крім того, акумулятори періодично раптово виходять з ладу, в данному випадку друга батарея буде справжнім порятунком.

Бажано щоб всі ці приналежності входили в базовий комплект, але так буває не завжди. Тоді варто перед покупкою апарату з'ясувати, які аксесуари екшн-камери пропонуються в якості опції. Приналежності потребуватимуть додаткових витрат, це треба враховувати в загальну вартість камери.

Може трапитися так, що для конкретної моделі частині приладдя немає в продажу або вони не виробляються. Тоді при всіх інших перевагах даної моделі її практична цінність різко знижується. При виборі екшн-камери в звичайному магазині або при пошуку в інтернет-магазинах в мережі необхідно обов'язково враховувати комплектність стандартної поставки і можливість придбання аксесуарів для камери окремо.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ