В Житомирській області до 125 тис. грн можуть отримати переможці конкурсу грантів з адвокації заходів зі сприяння торгівлі

В Житомирській області до 125 тис. грн можуть отримати переможці конкурсу грантів з адвокації заходів зі сприяння торгівлі

10.02.18 09:05 0 530
ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» за фінансової підтримки Європейського Союзу з 2014 року реалізує проект «Діалог зі сприяння торгівлі», який спрямований на розвиток міжнародної торгівлі через активізацію співпраці представників бізнесу, громадянського суспільства та органів державної влади. Максимальний розмір гранту – 125 000 гривень.

Важливою складовою проекту є підтримка регіональних організацій громадянського суспільства. Зважаючи на актуальність питань, пов'язаних зі спрощенням процедур торгівлі та розуміючи важливість участі громадськості у розробці і реалізації заходів у цій сфері ІЕД оголосив третю хвилю конкурсу грантів з адвокації заходів зі сприяння торгівлі.

Метою конкурсу є покращення умов здійснення зовнішньоекономічної діяльності, зокрема шляхом удосконалення практики реалізації відповідних нормативно-правових актів та посилення прозорості діяльності органів влади.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, які мають:

* статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше ніж 1 рік на дату завершення конкурсу;

* спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування);

* досвід практичної роботи у сфері сприяння міжнародній торгівлі та спрощення відповідних процедур;

* веб-сайт організації та/або сторінку у фейсбуці.

Конкурс не передбачає надання грантів політичним партіям, релігійним громадам, органам державної влади та пов'язаним із ними громадським організаціям.

Максимальний розмір гранту – 125 000 гривень.

Бюджет конкурсу грантів – 625 000 гривень.

Максимальна тривалість проектів – 6 місяців, але в будь-якому разі проект має завершитись до 31.10.2018 року.

Останній термін подання проектів – 22.02.2018 р. – до 18.00.

Очікується, що переможець конкурсу проведе оцінку роботи принаймні однієї з регіональних (обласних) митниць і визначить конкретні недоліки та успіхи у їхній роботі через проведення 20-30 глибинних інтерв'ю з експортерами/імпортерами та іншими зацікавленими сторонами області (регіону), що дозволить сформулювати чіткі рекомендації з покращення ситуації та здійснити успішну адвокаційну кампанію.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: На зустрічі ...
Наступна новина: Студент з Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ