Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна нестиме прапор України на відкритті Зимової Олімпіади - 2018 (вiдео)

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна нестиме прапор України на відкритті Зимової Олімпіади - 2018 (вiдео)

10.02.18 15:00 0 740
Висока честь нести прапор України на церемонії відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор довірено Олімпійській чемпіонці і капітану жіночої збірної з біатлону Олені Підгрушній. Таке рішення ухвалили спортсмени під час загальнокомандних зборів Олімпійської команди України, - інформує прес-служба НОК України.

«Дуже рада, що мені випала почесна місія нести прапор України на відкритті Олімпійських ігор. Приємно, що команда підтримала мою кандидатуру. Це була мрія дитинства, і тому це вдвічі радує мене», - прокоментувала Олена Підгрушна цю подію відразу після завершення командних зборів.

«Хочу попросити кожного українця – вболівайте за Україну! Навіть не дивлячись на те, що ми за тисячі кілометрів від вас кожна ваша душа, кожна посмішка, кожна радість буде підтримувати нас! Разом до перемоги!», - закликала українців наша Олімпійська чемпіонка.

Нагадаємо, що Тернопілля на Білій Олімпіаді-2018 у Пхьончхані представлятиме шестеро спортсменів. Це Олена Підгрушна, Анастасія Меркушина, Дмитро Підручний (біатлон), Олександр Оболончик та Андрій Мандзій (санний спорт) та Віктор Пасічник (лижне двоборство).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сертифікат від Ігоря ...
Наступна новина: Тернопільський спортсмен ...

КОМЕНТАРІ