Тенісний стіл для активного дозвілля та тренувань

Тенісний стіл для активного дозвілля та тренувань

11.02.18 19:10 0 980

Настільний теніс сьогодні є досить популярною, а головне універсальної грою. Нею "хворіють" мільйони людей - від малого до великого. Грати в пінг-понг можуть всі люди, незалежно від їхнього віку, статі та рівня підготовки. Вдома, на вулиці, в школі, офісі - практично скрізь можна встановити тенісний стіл і вдаватися до улюбленого проведення часу (до речі, якісний тенісний стіл для вулиці можна придбати в інтернет-магазині http://tennisstol.com.ua/). Ця гра не тільки розвиває спритність і реакцію, але також дозволяє розслабитися, відволіктися від насущних проблем і отримати справжнє задоволення від активного дозвілля. Вибір тенісних столів сьогодні досить великий. Вони відрізняються класом, типом, матеріалом виготовлення та іншими параметрами. Від того, який тенісний стіл ви вирішите купити, залежить сила відскоку м'яча, його напрям, а також результативність гри.

Виходячи з рівня своєї підготовки і цілей, які ви перед собою ставите, можна вибрати наступне оснащення:

  • Любительське. Такий стіл для пінг-понгу призначений для початківців. Зазвичай його купують для дворів, парків, шкіл, таборів та інших закладів, де збираються любителі поганяти тенісний м'ячик. Конструкція цього стола не дуже жорстка, є можливість регулювати висоту ніжок, що дозволяє грати людям з різними фізичними даними. Відскік м'яча становить 15-17 см;
  • Тренувальне (напівпрофесійне). Такі столи купують для шкіл і залів, призначених для тренувань спортсменів та досвідчених любителів. Він більш якісний, міцний і надійний, оснащується коліщатками. Застосовується для гри в настільний теніс у приміщеннях. Висота відскоку м'яча дорівнює 18-24 см;
  • Професійне. Цей тенісний стіл призначений для спортивних змагань, в тому числі міжнародних. Володіє найміцнішою, самою надійною і зносостійкого конструкцією, а також можливістю зміни висоти ніжок (до 3 см). Деякі моделі оснащуються коліщатками з гальмами. Відскік м'яча становить 23 см. На відміну від тенісних столів інших класів, професійний інвентар відповідає правилам ITTF. Застосовується для гри в настільний теніс у приміщеннях.

Висновки

Таким чином, якщо вам потрібен тенісний стіл для вулиці, тоді варто вибирати переважно оснащення аматорського класу. Воно орієнтоване на різні погодні умови експлуатації. Всепогодний тенісний стіл хороший тим, що виготовлений зі спеціального матеріалу, стійкого до перепадів температур. Цьому вуличному оснащенню не страшні ні дощ, ні спека, ні вітер. Для досвідчених гравців і професійних спортсменів підходить інвентар, призначений для приміщень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Услуги ...
Наступна новина: Supreme: Історія бренду

КОМЕНТАРІ