Supreme: Історія бренду

Supreme: Історія бренду

11.02.18 19:51 0 1380

Supreme - це американська фірма, яка виробляє модний одяг в стилі стрітстайла, в тому числі одяг для шанувальників скейтбордингу. Це бренд, який випускає одяг в стилі стритстайла. Одяг даної торгової марки набув широкої популярності в світі, в основному серед молоді. Дуже складно відшукати товари подібних до Supreme, з цієї причини вони викликають ще більший інтерес. Шати цього бренду дуже модні, комфортні і витривалі. До речі, придбати речі ТМ Supreme в Україні можна в інтернет-магизині https://mod.net.ua/.

Supreme як бренд виник в 1994 році в Нью Йорку. Його основоположником був Джеймс. З перших кроків фірма націлилася на виробництво вуличного одягу, і тому зайняла 1-ну з лідируючих позицій серед виробників одягу цього стилю. З самого початку ця ТМ користувалася достатньою популярністю і до сих пір залишається в тренді.

Коли Джеймс заснував фірму, він не так багато знав про культуру стрітстайла, але вона йому дуже подобалася. Фірма процвітала з великою силою. Вона уособлювала для молоді свободу, зручність та стиль Америки. З роками ТМ розрослася на стільки, що під брендом Supreme почали випускати бейсбольні бити, замки, велосипеди та боксерські рукавички.

Навіть попри те, що фірма є відносно молодою, вона має великий попит серед шанувальників хіп-хопу, зокрема серед популярних людей.

Колекція Supreme

ТМ Supreme надає своїм шанувальникам великий асортимент одягу, а так само іншу продукцію. Велику популярність здобули, наприклад:

  • Головні убори. Випускаються привертаючі погляд, колоритні шапки та кепки. Завдяки таким головним уборам завжди можна виділити унікальність особистості;
  • Куртки. Бренд випускає безліч найрізноманітніших видів курток. Є як зимові, так і демісезонні моделі будь-яких кольорів з різними візерунками;
  • Світшоти. Це найбільш популярний тип верхнього одягу у сучасній молоді. В Supreme вони відрізняються комфортністю і стильністю;
  • Майки. Вони зникають з полиць магазинів за лічені дні. Вони підкреслять особистість будь-кого, хто їх носитиме своєю неординарністю і яскравим дизайном;
  • Шорти. Це один з найпоширеніших товарів, що купуються Supreme. Дуже яскравий, барвистий дизайн і комфортність - все, що вимагає нинішня молодь.

Назва Supreme вже говорить сама за себе. Шанувальників даного бренду дуже багато і їх число постійно зростає.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чому варто відправити ...

КОМЕНТАРІ