Огляд Android TV-приставки X96 Mini

Огляд Android TV-приставки X96 Mini

11.02.18 22:46 0 1233

 приставка x96 miniПриставка X96 Mini має прекрасні характеристики, новий Андроїд і розширену комплектацію. Розмір пристрою можна порівняти з долонею і виглядає "по багатому" за рахунок хорошого пластика і сучасного дизайну. Чорний колір має багато шанувальників що робить приставку ідеальною для будь-якого інтер'єру. X96 Mini TV Box зібраний добре і ніяких претензій до якості немає.

Комплектація розширена. Приставка Smart TV, HDMI кабель, пульт ДУ, інструкція і бонус кріплення на телевізор і виносний ІК датчик. У мініатюрному корпусі прихована цілком сильна начинка:

  • Процессор Amlogic S905W з чотирма ядрами ARM Cortex-A53;
  • Відео обробляє восьмиядерний графічний процесор Mali-450;
  • 2 ГБ оперативної пам'яті;
  • 16 Гб жорсткий диск (HDD);
  • Є роз'єми HDMI, USB, RJ-45, CVBS;
  • Слот розширення для карт пам'яті Micro SD;
  • ОС Android 7;
  • Miracast;
  • Модуль WI-FI.

Подібна "начинка" явно не створена ставити рекорди продуктивності в бенчмарках, але на презентації Amlogic і її моделі S905W виробник акцентував увагу на проведенні величезної роботи з оптимізації даної SOC з будь-якими кодеками та форматами. Обіцяно стабільне і комфортне відтворення в будь-якому розширенні, навіть в 4К. Саме оптимізація, а не цифри в синтетичних тестах забезпечують швидкість інтерфейсу і додатків.

Перше включення і швидке налаштування проходять без проблем. Приставка працює просто на "5+". Це заслуга як процесора, так і якісно написаного програмного забезпечення. На самій оболонці зупинятися немає сенсу. Не сподобається - поставите іншу. Виробник не став винаходити велосипед за частиною мультимедіа, а відразу встановив перевірений KODI.

Потужність сучасних флагманів давно надлишкова. Це видно по тому як приставка справляється з відкриттям вимогливих відео файлів. Картинка дуже плавна, fps стабільно високий без провалів і ривків. 4К відеоролик трохи розігріває корпус, але до дискомфорту або побоювань за перегрів при цьому не доходить.

Найпопулярніші месенджери, соціальні мережі та ігри йдуть без проблем, працювати з ними дуже комфортно. Швидкодія хороша.

X96 Mini tv box не провалив жоден тест, як це часто буває, коли головним завданням є стати самим-самим. Купити цю приставку означає отримати дійсно компактний пристрій, який буде при цьому ще й добре працювати. Це повноцінна Smart TV приставка, дуже маленька і продуктивна. І цим вона підкуповує.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому варто відправити ...
Наступна новина: Доильная техника и ...

КОМЕНТАРІ