Степан Барна: Ігри Героїв демонструють дух незламності українського солдата (фото,відео)

Степан Барна: Ігри Героїв демонструють дух незламності українського солдата (фото,відео)

12.02.18 08:32 0 634
Випробування не лише сили, а й духу впевнено пройшли 15 учасників проекту «Ігри Героїв» - Всеукраїнських аматорських змагань з кросфіту у ТРЦ «Подоляни» 10 лютого. Спортсмени з інвалідністю та ветерани АТО продемонстрували справжній дух воїнів та поборолися за звання найсильнішого.

Своїм прикладом та силою волі учасники проекту довели, що всупереч статусу людини з інвалідністю, можна вести активний спосіб життя та займатися спортом.

Учасники проекту не зважають на життєві труднощі і розвивають себе, удосконалюють у спорті та найважливіше – демонструють дух незламності українського солдата. Про це під час змагань наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Тим, що робите на цих змаганнях, ви повертаєте віру багатьом хлопцям, котрі проявили себе добре у боях, і повертаються до життя за межами території проведення АТО. Ви є прикладом для наших дітей як можна бути не тільки незламним духом, а й незламним тілом. Тому хочу побажати перемоги не лише у проекті, а й нашої спільної перемоги – України над окупантами», - акцентував Степан Барна.

За словами організатора змагань Андрія Гуменного, проект «Ігри Героїв» об'єднав навколо себе людей, які не згодні з поняттям «з обмеженими можливостями». 80% учасників змагань – ветерани АТО, які отримали важкі поранення внаслідок участі у бойових діях.

Під час змагань не забули і про тих, хто віддав найцінніше – власне життя заради миру і територіальної цілісності, незалежності України у боротьбі з російським агресором. Пам'ять про полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник Тернополя ...
Наступна новина: Можливість залучення ...

КОМЕНТАРІ