Чи варто реєструватися в Фаберлік?

Чи варто реєструватися в Фаберлік?

12.02.18 09:33 0 2891

Якщо ви ще не вирішили, чи варто реєструватися в компанії Фаберлік, то обов'язково прочитайте цю статтю. У ній ми спробуємо поговорити про ключові моменти даного питання, а також вирішити непорозуміння, які найбільш часто виникають. Читайте і вирішуйте самі, ким ставати: зареєстрованим покупцем або консультантом компанії.

По-перше, ви нічого не втрачаєте! Реєстрація абсолютно безкоштовна, не вимагає яких-небудь вкладень, покупок стартового набору і т. п. (до речі, безкоштовно зареєструватися в Фаберлік онлайн в Україні можна на сайті https://ua.faberlic.space/registraciya-v-faberlik-ua-v-ukraine). Навіть якщо ви потім передумаєте і більше не купуватимете продукцію Фаберлік, нічого не відбудеться. Якщо протягом 3-х каталожних періодів з моменту реєстрації початківець не зробить жодного замовлення, то його номер просто буде видалений з бази. Те ж саме станеться через 12 місяців після останньої покупки.

Чому простіше зареєструватися, ніж купувати продукцію у консультанта?

Якщо ви переживаєте, що доведеться займатися продажами по каталогу, то тут все зовсім просто. Можна купувати продукцію Faberlic зі знижкою 20-26 % тільки для себе! Показувати комусь каталоги або ж просто говорити про те, що ви є консультантом або зареєстрованим покупцем - тільки ваша справа.

Знижка в 20 % надається новачкові одразу після реєстрації і не залежить від величини замовлення, якщо воно більше мінімального, вартість якого складає всього 1000 рублів в цінах каталогу.

У компанії немає яких-небудь обов'язкових мінімальних норм з купівлі продукції. Якщо ваше замовлення більше 1000 рублів за каталогом, то ви отримаєте знижку, яку отримують всі зареєстровані покупці і консультанти. Якщо сума ваших замовлень за каталожний період перевищить 50 балів (близько 3750 рублів), то знижка в наступному періоді збільшитися до 26 %. Якщо ваше замовлення буде менше 1000 рублів, то продукція обійдеться вам у повну вартість. Ось і вся різниця.

До вище сказаного варто додати, що вам не потрібно шукати консультанта, телефонувати, домовлятися про доставку в конкретний час, думати, як здійснити повернення, а найчастіше з цими діями пов'язана маса незручностей. Досить зайти в свій кабінет і зробити покупку, як в інтернет-магазині. Ви відразу бачите ціну, наявність товару, а також різні приємні акції від компанії. Замовляєте доставку на зручний вам пункт видачі, які є практично в будь-якому місті. При формуванні замовлення відразу видно дату найближчої доставки і режим роботи вибраного пункту. Далі можна забрати своє замовлення в зручний день і час. До того ж, більшість пунктів працює у вечірній час і у вихідні дні.

Якщо у вас немає комп'ютера або мережі Інтернет або з якихось причин вам незручно самим робити замовлення, завжди можна зв'язатися зі своїм помічником і він допоможе оформити замовлення.

Наступний приємний момент: в компанії дуже часто проходять акції для зареєстрованих покупців, коли продукція продається зі знижками до 90 %! У каталозі ви цих знижок не побачите і навіть не дізнаєтеся про них.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Можливість залучення ...
Наступна новина: Покупка мебели в интернете: ...

КОМЕНТАРІ