У жителя м.Рівне вилучено бурштин

У жителя м.Рівне вилучено бурштин

13.02.18 12:06 0 760
Правоохоронні органи продовжують роботу з виявлення, розкриття, розслідування кримінальних правопорушень, пов'язаних із незаконним видобутком, реалізацією та переміщенням бурштину.

Так, у м.Рівне на вул.Буковинський 08.02.2018 працівники патрульної поліції зупинили біля автомобіля марки «BАЗ 2104» 30-річного жителя м.Рівне, при якому знаходилися поліетиленові пакети із камінням, зовні схожим на бурштин.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області. Слідчим поліції під час огляду вилучено 4 кг «сонячного» каміння, що був поміщений у поліетиленові пакети та опечатаний.

Вилучений бурштин направлено для проведення експертизи.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна).

У кримінальному провадженні, процесуальне керівництво у якому здійснюється Рівненською місцевою прокуратурою, тривають слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до незаконних операцій з бурштином.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Володимир Стахів: ...

КОМЕНТАРІ