Invicta: Особливості відомого бренда

Invicta: Особливості відомого бренда

14.02.18 10:58 0 1724

За > ніж 80-ти річну історію ТМ "Інвікта" не перестає дивувати її клієнтів, пропонуючи достатньо широкий асортимент продукції найвищої якості. До речі, ознайомитися з продукцією INVICTA можна на сайті ЕвроКамін.

Invicta - це французька компанія з багаторічною репутацією. Завод з виробництва опалювального (ливарного і емальованого) обладнання був заснований в 1924 році. Продукція, що випускається відрізняється чудовою якістю і надійністю у використанні. Кожна з моделей має високий рівень коефіцієнта корисної дії і високу теплову потужність, що гарантує опалення приміщень з різною площею.

Система обігріву будинку за допомогою камінних топок, є сучасною, екологічною та економною в плані витрати палива. Також завдяки ексклюзивному дизайну кожної моделі Ви зможете доповнити свій будинок і зробити його інтер'єр неповторним.

Продукція ТМ Invicta має наступні переваги:

  • 100 % безпека камінів. Вся продукція даного бренду має належні сертифікати і відповідає державним стандартам якості, що є гарантом її безпеки;
  • Високий ККД при низькій витраті палива. ККД = 82 %, а чавунна топка гріє до 10 год. з 1-ї закладки дров;
  • Розпалювання камінів відбувається практично за декілька хвилин (це суттєво швидше цегельних топок, що в 1-ю чергу нагрівають цеглу і тільки потім віддають тепло);

Камінна топка Invicta - це опалювальне обладнання на дровах, з багаторічною репутацією. Французький виробник є одним з кращих і найвідоміших брендів в Європі. Печі Invicta славляться своєю якістю, надійністю і тепловою потужністю.

Кожна модель виготовлена тільки із застосуванням високоякісних матеріалів. Окрему увагу варто приділити дизайну - він дійсно бездоганний. Таку піч можна просто підключити до димоходу і вона вже готова до роботи. Вам не знадобляться додаткові витратні матеріали на оздоблення.

Різновиди обладнання діляться на кілька типів:

  1. різних розмірів і форм;
  2. з емальованим кольоровим покриттям;
  3. корпус з чавуну або сталі;
  4. різної номінальної потужності (щоб ви могли підібрати для себе ідеальну модель для вашої площі).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ковані елементи від ...
Наступна новина: На Тернопільщині вшанують ...

КОМЕНТАРІ