Переваги автоматичних секційних воріт

Переваги автоматичних секційних воріт

15.02.18 20:04 0 1238

Автоматичні секційні ворота - це один з найпопулярніших видів гаражних воріт, які набули широкого поширення завдяки простоті конструкції, високій надійності і легкості в експлуатації. Основна перевага секційних воріт в порівнянні з іншими різновидами - це можливість їх відкриття в вузькому просторі. До речі, переглянути ціни на автоматичні ворота (цены на автоматические ворота, prices for automatic gates) в Астані можна на сайті ryterna.com.kz.

Полотно воріт складається з набору секцій, з'єднаних в єдине ціле надійними кріпленнями. При відкритті воріт секції, переміщаючись по бічних напрямних, одна за одною йдуть під стелю. Єдиним можливим протипоказанням для монтажу секційних воріт може виявитися недостатня висота гаража.

Важливо відзначити, що секції мають відмінні теплоізоляційні характеристики. Це дозволяє цілий рік підтримувати нормальний мікроклімат в гаражному приміщенні, тому машина завжди знаходиться в сприятливих температурних умовах - в зимовий час заводиться без попереднього прогріву, а влітку не всихають гумові ущільнювачі та інші подібні деталі.

Господар секційних воріт може абсолютно не сумніватися в тому, що в зимовий час він зможе їх відкрити, навіть якщо в'їзд засипало снігом, оскільки ворота розкриваються не назовні, а вгору. На вузьких вуличках ця конструктивна особливість воістину безцінна! Не секрет, що недосвідчені водії, які не вписавшись у траєкторію при в'їзді гараж, часто дряпають кузов автомобіля про стулки розпашних воріт.

Автоматичні секційні ворота приводяться в рух з пульта дистанційного керування, а при раптовому відключенні електроживлення їх неважко розблокувати, щоб відкривати або закривати вручну. Крім того, ворота володіють відмінним захистом від проникнення зловмисників. Часто вони комплектуються надійним ригельним замком, при цьому панелі додатково посилюються металевими пластинами, що практично повністю виключає ймовірність злому воріт примітивними інструментами із застосуванням грубої сили. Якщо гараж є прибудовою до будинку, рекомендується встановити на внутрішній поверхні воріт додаткову засувку, тоді відкрити гараж можна буде тільки зсередини.

Можна стверджувати, що секційні автоматичні ворота підійдуть майже для всіх типів гаражів, а їх вартість цілком по кишені будь-якому автолюбителю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ