Що таке дудл відео і в чому його переваги?

Що таке дудл відео і в чому його переваги?

15.02.18 20:18 0 1347

Популярність відео з кожним днем зростає все більше і більше. Практично кожен підприємець використовує відео для просування свого бізнесу в інтернеті. Воно привертає увагу, збільшує конверсію і піднімає бізнес на новий рівень. Анімаційне рекламне дудл відео (animated advertising doodle video, анимационное рекламное дудл видео) вважається новим суперсучасним рішенням рекламної компанії.

Чому відео так стрімко поширюється по інтернету?

Як відомо, немає кращого способу прикувати читача до екрану. Відео (особливо дудл відео) захоплює читача миттєво. Це швидко і ефективно. Навіть відео з тривалістю менше хвилини інтригує користувача. Чим більше уваги він вам приділяє, тим більша ймовірність того, що він принесе вам гроші. Використовуйте Doodle відео в своєму маркетингової компанії, і результат не змусить себе чекати!

Чи варто використовувати відео в бізнесі?

Відповідь очевидна - однозначно так! Якщо ви щось розумієте в бізнесі, то напевно знаєте, що потрібно використовувати всі необхідні способи, щоб досягти успіху. А засобом до досягнення успіху є будь-який контакт між вами і аудиторією. Відео якраз і є ідеальним інструментом такого контакту, користувачеві досить просто натиснути кнопку Play, переглянути хвилинну презентацію, замість того, щоб читати кілька сторінок тексту.

Чи помічали ви коли-небудь, що найуспішніші компанії розміщують на головній сторінці свого сайту коротке відео з привітанням або міні-презентацію? Що дає такий спосіб? Він вселяє довіру і спонукає до думки про підтримку. Не дарма такі сайти популярні, використання відео - однозначно ефективне!

Кращий спосіб розповісти про нову послугу

Зробити презентацію нового продукту, послуги можна за допомогою мультиплікаційного фільму. Якщо Ви вирішили замовити мультик і розповісти за допомогою нього про яку-небудь новинку компанії, Ви не тільки нічого не втратите, а напевно опинитеся в виграшному становищі.

Підлийте в келих трішки креативу

Тільки уявіть: нестримні веселощі, красиві сукні і костюми, гори подарунків, і Ви подаєте імениннику в якості подарунка барвистий відеоролик. Потрудившись своєчасно замовити відеопривітання, Ви напевно заслужите повагу і визнання з боку іменинника.

Так що ж таке дудл відео?

Doodle відео - це просте намальоване відео, яке розповідає цікаву історію про бізнес захоплюючим і популярним способом. Продаюче дудл відео утримує увагу глядача і змушує переглянути його до кінця, що не можна сказати про багато продаючих текстів.

У чому переваги doodle video?

  • На 50 % збільшує конверсію;
  • Ефективно приваблює користувача в маркетинговий процес;
  • Змушує глядача збільшити час перебування на сайті в 2 рази;
  • Збільшує продажі в 3-4 рази;
  • З кожним переглядом залучає нових глядачів;
  • Намальоване відео розповідає про необхідність покупки вашого продукту.

Можете не сумніватися що той, хто замовить дудл відео, неодмінно досягне успіху! Таке відео переглядають до кінця практично 90 % користувачів, а це значить, що більше число з них неодмінно зробить те, що пропонує їм відео. Не важливо, чи це реєстрація на сайті, чи покупка продукту, чи дзвінок в компанію, чи що-небудь інше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги автоматичних ...
Наступна новина: Переваги доставки суші ...

КОМЕНТАРІ