У День закоханих у Тернополі послугою «Шлюб за добу» скористалися сім пар

У День закоханих у Тернополі послугою «Шлюб за добу» скористалися сім пар

16.02.18 10:13 0 517
У День закоханих, який традиційно відзначаємо 14 лютого, у Тернополі стало на сім подружніх пар більше. Адже послугою від Мін'юсту «Шлюб за добу» скористалися сім молодят. Привітали їх з важливим у їхньому житті днем, а також вручили свідоцтва про одруження голова Тернопільської ОДА Степан Барна, міський голова Тернополя Сергій Надал та керівник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов.

Очільник краю привітав молодят зі створенням сім'ї від імені держави та обласної адміністрації, а також наголосив, що це переломний момент у їхньому житті, адже народжується нова українська сім'я. «Ви стоїте на порозі нового етапу і важливо, щоб протягом всього життя ви зуміли пронести ці почуття, які є у ваших серцях . А ми зі свого боку, як органи державної влади, подбаємо про те, щоб ваше майбутнє було мирним, комфортним та впевненим», – зазначив Степан Барна.

Едуард Кольцов підкреслив, що перша річниця проекту «Шлюб за добу» на території Тернопільської області. За цей рік, за його словами, одружилися 520 пар, 37 учасників бойових дій.

«Дуже приємно, що саме під егідою Мін'юсту створюються нові сім'ї. Власне, «Шлюб за добу» – це в нас перший етап, а другий – ми відразу після народження дитинки видаємо свідоцтво про народження у пологовому будинку», – зауважив Едуард Кольцов.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ