Перші пари,які одружилися в День закоханих,у Чернігові привітав міський голова

Перші пари,які одружилися в День закоханих,у Чернігові привітав міський голова

16.02.18 09:23 0 558
Рівно рік тому в Чернігівській міській раді одружилися перші 3 пари в рамках проекту "Шлюб за добу" в Чернігові. - в День закоханих 2018 року – дві пари молодят так одружилися в прямому ефірі Чернігівського суспільного телебачення. А свідоцтва про шлюб їм вручили Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та очільник Головного управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк.

«Емоції переповнюють!», - говорили молодята про свій стан.

«Я з величезним захватом, задоволенням і усвідомленням важливості цієї події вітаю вас з рішенням одружитися, тим більше в День Святого Валантина! Бажаю вам взаємопорозуміння, кохання на все життя, поваги один до одного і як мінімум трьох дітей! Всього самого-самого найкращого!», - вітав їх мер міста.

Щастя вам, Олексій та Олена, і вам, Дмитре та Тетяно! Кохання, яке не має ні часу, ні віку!

Так починається день, а всього в Чернігові свій шлюб реєструють 20 пар наречених: 13 у міському відділі РАГС і 7 – за пілотним проектом «Шлюб за добу», в Міському палаці культури та в телестудії «Суспільного».

Загалом же за рік можливостями пілотного проекту «Шлюб за добу» скористалися 477 закоханих пар. З них 137 шлюбів були з громадянами інших держав і 30 – з учасниками АТО.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Тернополі є достатньо ...

КОМЕНТАРІ