Кому довірити перевезення меблів?

Кому довірити перевезення меблів?

17.02.18 23:10 0 1450

На сьогодні існують два варіанти перевезення меблів: своїми силами і за допомогою професійної мувінгової компанії. Давайте спробуємо розібратися, який метод краще в сучасних умовах і допоможе нам в цьому співробітник компанії http://trans-moving.com.ua, яка безпосередньо надає послуги перевезення меблів в Києві.

Самостійний переїзд

Для того, щоб транспортувати меблі, як мінімум потрібен вантажний автомобіль. Якщо у вас є такий транспорт у власності - відмінно, ви можете братися за перевезення меблів самостійно. Можна спробувати піти іншим шляхом і відшукати підходящий транспортний засіб: опитати друзів і знайомих на предмет наявності вантажного автомобіля або, врешті-решт, скористатися послугами вантажного таксі.

Меблі невеликого розміру можна спробувати транспортувати легковим автомобілем, який є сьогодні в кожній другій родині. Невелику тумбочку можна перевезти за допомогою вантажного багажника. В цьому випадку дуже важливо грамотно розмістити і закріпити вантаж на даху автомобіля. Під час руху потрібно дотримуватися граничної обережності. Дещо можна транспортувати і в кузові автомобіля, якщо дозволяє конструкція машини. Наприклад, склавши другий ряд сидінь, можна перевезти стільці, невеликий комод або стіл в розібраному стані. Якщо ви не впевнені, чи увійдуть ваші меблі в багажник, зробіть попередні виміри, щоб не носити меблі до машини марно.

При перевезення меблів, яке здійснюється своїми силами, потрібно заздалегідь подумати де брати вантажників. Можна задіяти друзів і родичів чоловічої статі. Подумайте про те, як захистити ваші меблі. Оберніть виступаючі частини щільною тканиною або картоном.

Переваги мувінгової компанії

На перший погляд перевезення своїми силами виглядає дуже привабливо, а головне - не вимагає великих витрат матеріальних ресурсів. Але якщо перевезти потрібно не один стіл, а меблі для цілої квартири? У цьому випадку послуги мувінгової компанії можуть виявитися більш зручними.

Фахівці транспортної компанії підберуть для вашого перевезення вантажний фургон оптимальної місткості. У їхньому штаті є достатня кількість вантажників для того, щоб впоратися з переїздом будь-якого обсягу. Користуватися послугами професіоналів зручно.

Можна спробувати заощадити трохи грошей і на перевезенні за допомогою мувінгової компанії. Наприклад, багато транспортних компаній розраховують вартість своїх послуг в межах міста виходячи з кількості часу, який було витрачено на переїзд. Можна заощадити трохи грошей, якщо завчасно винести всі меблі до під'їзду і чекати транспорт там. Проте в гонитві за економією не попадіться на випадкових людей. Вибирайте транспортну компанію, спираючись на відгуки друзів і знайомих, або хоча б зберіть відгуки про компанію в Інтернеті.

Якщо вам належить перевезення за межі міста, наприклад, на дачу, налаштовуйтесь на те, що вам доведеться заплатити якусь мінімальну фіксовану суму + тариф по кілометражу, який пройде вантажний автотранспорт за містом.

Висновки

Який варіант перевезення меблів вибрати, вирішувати вам. Орієнтуйтеся на обсяги перевезення, свої фізичні і матеріальні можливості. Легкого вам переїзду!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У 2017 році Житомирщина ...

КОМЕНТАРІ