«Благословенне Тернопілля» у Києві зібрало друзів та видатних вихідців з Тернопільщини

«Благословенне Тернопілля» у Києві зібрало друзів та видатних вихідців з Тернопільщини

18.02.18 13:11 0 738
На презентації Тернопільської області у Києві, її економічного та мистецького потенціалу, були представлені художні, історичні, культурні та наукові здобутки та досягнення нашого краю. Також свою продукцію презентували аграрії та підприємці області.

Нагадаємо, уже традиційний форум друзів та промоція Тернопільщини «Благословенне Тернопілля» відбувся 15 лютого в Українському домі, що у місті Київ. Серед гостей були представники бізнесу, міжнародних делегацій, відомі тернополяни та жителі області, культурні, мистецькі та освітні діячі.

Як наголосив голова ОДА Степан Барна, саме завдяки такому формату презентації області – на день один майданчик в центрі Києва перетворився на платформу для співпраці та перспектив. А обговорення під час бізнес-ланчу зібрало за круглим столом представників різних рівнів влади та бізнесу. При цьому, захід набув міжнародного значення, адже його відвідали близько 15 послів.

За підсумками «Благословенного Тернопілля» як партнери по бізнесу, так і експерти, народні депутати України відзначили, що Тернопільщина – це багатий край працьовитих людей та цікавих ініціатив, а тому безперечно має всі передумови для розвитку та економічного зростання й процвітання.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1196626223774294

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: ...
Наступна новина: Степан Барна: Акція ...

КОМЕНТАРІ