Степан Барна: Акція «Благословенне Тернопілля» – це добрий майданчик для комунікації з бізнесом та інвесторами

Степан Барна: Акція «Благословенне Тернопілля» – це добрий майданчик для комунікації з бізнесом та інвесторами

18.02.18 13:38 0 751
Акція «Благословенне Тернопілля» – це не тільки можливість презентувати туристичний, освітній, культурно-мистецький потенціал Тернопільської області. Це також достатньо цікавий майданчик для комунікації з бізнесом, інвесторами, і тими, хто хоче створити умови для самореалізації жителів краю. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час дипломатичної зустрічі з Надзвичайними та Повноважними Послами. Загалом, на заході були представники близько 20-ти країн світу.

Степан Барна наголосив, що співпраця з іноземними державами, які вже стали для області добрими друзями та партнерами, дуже важлива. Адже завдяки цій співпраці вдається піднімати та розвивати економіку. Крім того, зі сторони обласної влади є повне сприяння і підтримка інвесторів та бізнесу. Саме тому Тернопільщина – серед лідерів як щодо залучення іноземних інвестицій, так і щодо створення сприятливого бізнес-клімату.

Під час дипломатичної зустрічі говорили й про перспективи розвитку бізнесу в Україні та в Тернопільській області.

«Цьогоріч ми уже втретє плануємо провести інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST», що є дуже добрим майданчиком для презентації інвестиційного та економічного потенціалу нашого краю, а також для створення фундаменту як для внутрішніх, так і зовнішніх капіталовкладень. Саме тому, ми раді бачити на форумі, крім представників бізнесу ще й Надзвичайних та Повноважних Послів та Консулів як сусідніх держав, так і далекого зарубіжжя, адже саме ви найкраще можете донести інформацію про Тернопільську область у країнах, які представляєте», – підкреслив голова ОДА.

Також на зустрічі з дипломатами був Перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Велика цінність Тернопілля, за його словами, це ведення господарки, збереження традицій та добрі комунікації з областями-сусідами. «Я хочу подякувати всім представникам дипломатичних місій за увагу до Тернопільщини, а також керівникам області за вміле керування краєм та за те, що працюють на його розвиток і перспективу», – зауважив він.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1196564163780500

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ