Шопінг в Мінську: Де можна купити собі взуття?

Шопінг в Мінську: Де можна купити собі взуття?

18.02.18 23:16 0 864

У Мінську можна не тільки зробити вдалі покупки для себе, а й придбати чудові подарунки і сувеніри друзям і родичам. Наш гід допоможе вам розпланувати свій мінський шопінг. Ось магазини взуття в Мінську в яких можна придбати собі неймовірну обновку.

ГУМ

Мінський ГУМ - один з найбільших універмагів столиці, відкритий в 1951 році (перший ГУМ був побудований в 1934 році та зруйнований під час війни). Сьогодні це торгова і туристична пам'ятка Мінська: будівля ГУМу - пам'ятник архітектури і містобудування ХХ століття, тому в його інтер'єрах нерідко знімаються фільми. На 4 поверхах універмагу можна придбати одяг, взуття, дитячі товари, косметику, тканини, білоруські сувеніри, побутову техніку та багато іншого.

ЦУМ

Великий торговий комплекс на головному проспекті Мінська працює з 1964 року. На 5 поверхах в ЦУМі можна знайти все починаючи від одягу і взуття і закінчуючи ексклюзивними предметами дизайну. Велика реконструкція останніх років дозволила магазину розширити торговельні площі і створити ще більш комфортну атмосферу для шопінгу.

Універмаг "Білорусь"

Великий універсальний магазин з символічною назвою був відкритий в Мінську в 1978 році. На п'яти поверхах сучасного торгового комплексу можна знайти різноманітні товари провідних білоруських брендів. Візитка універмагу "Білорусь" - це величезна пейзажне панно на фасаді, розміри якого становлять майже 1,5 тисячі квадратних метрів. Тут зображений мальовничий куточок білоруської природи.

Торговий дім "На Немизі"

Великий торговий дім в історичному центрі Мінська створений спільним радянсько-нідерландським підприємством на початку 1990-х. Сьогодні це одне з найпопулярніших місць для шопінгу в Мінську. Комплекс "На Немизі" об'єднує фірмові салони одягу і взуття, прикрас і аксесуарів, косметики і парфумерії, побутової техніки і корисних дрібниць, а також великий універсам і кафе "Зустрінемося на Немизі".

Торговий центр "Кірмаш"

В перекладі з білоруського ТЦ "Кірмаш" означає "ярмарок". Він пропонує товари більш ніж 1000 постачальників: одяг і взуття, парфуми та косметика, галантерея, білоруська кераміка та інші сувеніри, ювелірні прикраси. Візитка центру - динамічне оформлення інтер'єру, натхненням для якого стають білоруські пейзажі, пори року, свята.

Торговий центр "Столиця"

Громадсько-торгівельний центр в самому центрі міста під майданом Незалежності став однією з найпопулярніших визначних пам'яток. У СНД існує всього кілька підземних комплексів подібного рівня: "Охотний ряд" у Москві, "Глобус" в Києві, мінська "Столиця", відкрита в 2007 році. На трьох рівнях розташовані фірмові магазини і бутіки, кафе і ресторани, розважальні заклади, відеокомплекс, салони краси. Пішохідні вулиці центру ведуть до атріуму, під куполом якого проходять фестивалі і концерти, чемпіонати з комп'ютерних ігор і інші змагання, презентації та дегустації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ