Що таке фаєр-шоу?

Що таке фаєр-шоу?

19.02.18 11:56 0 1293

Як тільки людина змогла підкорити собі вогненну стихію, вона відразу знайшла їй застосування в різних сферах життя. Спочатку вогонь використовували виключно для приготування їжі, обігріву житла, а також як засіб захисту, щоб відлякувати хижаків і ворогів. Пізніше люди побачили в палаючому полум'ї невимовну красу, після чого стали робити спроби «приручити» вогонь, щоб творити чудеса своїми руками.

Саме тоді вперше почав зароджуватися новий напрям в мистецтві, який і став прообразом сучасного фаєр-шоу. Видовищні вистави з використанням вогню і акробатичних елементів користувалися широкою популярністю в Піднебесній, арабській культурі і Стародавньому Римі.

Сьогодні зачаровуюча магія «живого» полум'я доступна кожній людині. Якщо горите бажанням замовити дане вогняне шоу на свято (весілля, корпоративну вечірку, ювілей, день народження та ін.), то запросіть на захід артистів київського театру вогню «Ortus»: http://ortus.show/uk/vognyane-shou/. Ви отримаєте подвійну порцію гарного настрою і незабутні враження, які запам'ятаються надовго.

Акцент на емоціях

Вогняне або фаєр шоу представляє собою окремий напрямок в сучасному мистецтві - це один з варіантів вуличного перфомансу, в основі якого лежить конкретна ідея. Іншими словами, вогняний виступ об'єднує елементи різних жанрів, включаючи танці і акробатику. Артисти театру, яких називають фаєрщиками, не просто показують глядачам уміння поводитися з вогнем, а розповідають цілу історію. Вогняне шоу - це постійний рух, зачаровуючі відблиски полум'я, ефектні трюки і потужнє загострення пристрастей. На це обов'язково варто подивитися.

Фаєр-шоу - це унікальна в своєму роді театральна постановка, в якій витончено переплелися елементи професійної хореографії, оригінальний музичний супровід і яскраві піротехнічні «фішки». Ще більшої емоційності додають грамотно підібрані сценічні костюми і реквізит. Крім спритних акробатичних трюків з вогнем і танців, шоу об'єднує й інші елементи:

  • видовищні номери, в яких артисти застосовують пої і віяла, що дозволяє створювати неповторні вогняні картини;
  • спеціальні палаючі конструкцій для посилення емоційного ефекту на глядачів (обручі, чаші, сфери та інші).

Висновки

Багато професійних фаєрщиків намагаються створювати приголомшливі вогняні композиції, комбінуючи різні прийоми. Наприклад, шоу-вистави з використанням відкритого вогню стають яскравішими, живими і насиченими, якщо в них присутні елементи піротехнічного оформлення. Фаєр-шоу з акробатичними трюками і спецефектами подарує бурю радісних емоцій дітям і зможе здивувати дорослих.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Качественные сувенирные ...
Наступна новина: Что такое SEO? Стоит ли ...

КОМЕНТАРІ