В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з приводу Дня Героїв Небесної Сотні

В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала з приводу Дня Героїв Небесної Сотні

21.02.18 09:31 0 584
Дорогі тернополяни, українці!

ми віддаємо шану тим, хто першим став на захист Свободи і Гідності кожного українця. Це гідність бути вільним громадянином, це свобода у прийнятті рішень, це здатність єднатись заради України.

Подвиг Небесної сотні став поворотним моментом історії сучасної України. З нього почалася незворотна революція свідомості усього українського суспільства, що усвідомило себе єдиною політичною нацією зі спільними цінностями.

ми схиляємо голови у знак вшанування подвигу тих, хто повів за собою суспільство, хто, подолавши страх, пішов на озброєного ворога, хто показав, що українська ідея сильніша за кулі.

Ми дякуємо героям за те, що Україна вистояла і стала сильнішою. Ми дякуємо їх близьким та рідним за те, що виховали справжніх патріотів. Ми пам’ятаємо ту величезну ціну, яку заплатити українці за право бути собою на своїй землі.

Тож хай Гідність, Свобода, Єдність будуть орієнтиром для кожного патріота, хто захищає Україну на полі бою, хто робить Україну сильною, бо саме цього хотіли герої Небесної Сотні.

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою,

міський голова Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителі ...
Наступна новина: За дорученням голови ОДА на ...

КОМЕНТАРІ