На Тернопіллі звернення голови ОДА Степана Барни з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

На Тернопіллі звернення голови ОДА Степана Барни з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

21.02.18 10:57 0 1194
Саме в ці дні, чотири роки тому, нашу державу сколихнули трагічні події на Майдані. І вже чорити роки поспіль ми віддаємо шану тим, хто першим став на захист Свободи і Гідності кожного з нас. Тоді українці об'єдналися, щоб відстояти право всіх жити у вільній Україні, мати право вільно дихати та почуватися вільно!

Майдан об'єднав людей різного віку, професій, поглядів та вподобань, об'єднав активних та свідомих з різних куточків України, в тому числі, й жителі нашої області боролися з режимом Януковича, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев'яними щитами, і робили це не заради власних інтересів, а прагнули кращого майбутнього для своїх дітей, сімей, для своєї країни.

На превеликий жаль, шестеро Героїв з Тернопільщини – Олександр Капінос, Устим Голоднюк, Назарій Войтович, Василь Мойсей, Ігор Костенко й Тарас Слободян, загинули за те, щоб у нас була інша держава – вільна, сильна, демократична…

Тому ми щиро вдячні кожному Героєві, який пожертвував найціннішим заради світлого та великого майбутнього своєї Держави! Кожному Героєві, який своєю жертвою змінив хід історії! І низко схиляємо голови перед їхнім подвигом та їхніми родинами. Ми пам'ятаємо ту величезну ціну, яку заплатити українці за право бути собою на своїй землі. День Героїв Небесної Сотні – це ще одне нагадування, що здатися ми не маємо права, адже наша боротьба триває й досі!

Схилімо ж голови перед загиблими Героями у хвилині мовчання та запалімо свічку пам'яті!

Слава УКРАЇНІ! Героям СЛАВА!

З повагою голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ