Що таке барбершоп і які в нього переваги?

Що таке барбершоп і які в нього переваги?

21.02.18 00:40 0 1398

Міф про те, що більшість чоловіків халатно ставляться до власної зовнішності, розвіюють салони, які спеціалізуються на чоловічій красі, а відродження моди на багату рослинність на обличчі посприяло щорічному приросту популярності барбершопів. До речі, якщо ви з Києва, то ознайомитись із барбершопами цього міста можна тут.

Тільки високопрофесійний цирульник з барбершопа здатний продемонструвати відточену техніку гоління небезпечною бритвою або переконає зовсім відмовитися від цього заняття, підібравши відповідну форму бороди.

Той, хто хоч раз відвідав справжній барбершоп, погодиться з твердженням, що час, проведений там, був витрачений з користю і в задоволення. Відвідування подібної цирульні збагачує чуттєвий досвід відчуттям обстановки чоловічого клубу і дозволяє зануритися в особливу атмосферу прекрасного. А повна відсутність представниць слабкої статі, є важливим достоїнством подібних закладів.

Сучасні барбершопи воскрешають послуги салонного гоління і всі нюанси чоловічого перукарства, яке довгий час можна було спостерігати тільки в історичних хроніках і старих чорно-білих фільмах. Салонні процедури в барбершопах відрізняються від знайомого гоління безпечною бритвою так само, як стародавня китайська чайна церемонія від чаю в пакетику. Цей особливий ритуал повинен пройти кожен поважаючий себе чоловік, хоча б раз в житті.

Повсюдне відродження барбершопів почалося з того щасливого моменту, коли культ вічної молодості змінився на більш природне бажання чоловіків виглядати солідно і відповідно до своєї природної харизми.

Чоловічі салони регулярно розширюють спектр послуг та пропонують своїм клієнтам різні косметологічні процедури, включаючи догляд за нігтями на руках і ногах. "Truefitt & Hill" - найдавніший барбершоп, який знаходиться в Лондоні, може похвалитися ще й цікавими експериментами в парфумерії.

Єдине, що може утримати від відвідування барбершопа, це ціна, адже майстерність цирульника не дається просто так, тому і плата за послуги буде вищою ніж у звичайній перукарні. Але чоловіків, які високо цінують якість роботи, це ніколи не зупиняло.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что надо знать о ...
Наступна новина: Чернігів: 26 лютого – ...

КОМЕНТАРІ