Огорожа з профнастилу: Що потрібно знати?

Огорожа з профнастилу: Що потрібно знати?

21.02.18 19:20 0 2035

Огорожа з профнастилу вже визнана більшістю замовників, як практичне рішення для присадибної ділянки, дачі, заміського будинку або будь-якого іншого шматочка своєї землі. Поєднуючи в собі простоту, довговічність і сучасний дизайн - металева огорожа надійно закриває садибу від всіляких дрібних несподіванок.

Профнастил для забору - це матеріал, в основі якого лежить металевий оцинкований лист, пофарбований спеціальним методом, сьогодні є найбільш затребуваним матеріалом для будівництва парканів. Відмінність його від інших матеріалів, наприклад, таких як дерево, полягає в тому, що він більш довговічний і практичний для використання, при цьому виграє і цінову щабель серед парканів суцільного типу.

Чим обумовлений попит на паркани з профнастилу?

Така варіативність і популярність металопрофілю викликана, перш за все, тим, що це - багатофункціональний і дуже міцний матеріал. Паркани з профнастилу - це швидко, ефективно і економічно! До речі, такі забори в Києві можна замовити в компанії «Паркан без турбот».

Паркани - це сфера застосування, де профнастил проявляє свої найкращі якості облицювального матеріалу. Використовується в місцях, де порівняно невелике постійне навантаження:

  1. в якості стінових перегородок;
  2. тимчасових загороджень, воріт;
  3. парканів;
  4. підвісних стель.

Якісний паркан з профнастилу виготовляють шляхом холодного прокату рулонної стали. Матеріал володіє численними перевагами, до яких зараховують загальну стійкість до корозії, температурних перепадів і опадів. Профнастил знайшов широке застосування в промисловому будівництві для внутрішньої або зовнішньої обробки стель і стін, в приватному будівництві для оформлення парканів і обшивки стін невеликих ангарів, гаражів. Саме тому цей будівельний матеріал передбачає таку тривалу експлуатацію - до 50 років використання. Так як висота профілю невелика, цей матеріал дуже економічний. Профнастил має порівняно легку вагу. Даний паркан з профнастилу можна використовувати неодноразово, тому що його легко демонтувати, він простий в зберіганні і легкий у транспортуванні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ТОП-4 найкращих ...
Наступна новина: Очистка сточных вод в ...

КОМЕНТАРІ