Онлайн-конференція: організація і можливості її використання

Онлайн-конференція: організація і можливості її використання

21.02.18 23:33 0 1812

Якщо Вам набридли ці тривалі і болісні відрядження, які відбирають у Вас купу часу і грошових коштів, тоді переходите на використання абсолютно нової технології вебінарів, за допомогою якої Ви зможете влаштовувати online-конференції, тренінги, семінари та інші заходи цього типу.

Що ж таке онлайн-конференція? Можливо, Вам здасться, що організація цього заходу - це досить складна процедура, яка відніме у Вас багато сил і енергії. Але перш ніж від неї відмовлятися, варто спробувати її на особистому досвіді.

Повірте, що Ви оціните всі її переваги. Адже дана технологія влаштована досить легко і просто. Крім того, Вам не знадобиться якась додаткова програма для використання системи вебінарів. Робота ведеться безпосередньо з браузера, що, безумовно, полегшує завдання.

Втім, переконайтеся в ефективності роботи цієї унікальної технології самі. Заходьте прямо зараз на сайт webex-russia.ru і отримаєте доступ до організації онлайн конференцій.

Як влаштувати організацію онлайн-конференцій?

Як Вам вже відомо, для того, щоб організувати онлайн-конференцію, не потрібне програмне забезпечення. Тобто, провести будь-який із заходів Ви зможете за допомогою Інтернету і натискання кількох клавіш.

Для чого ж проводити конференції в онлайн режимі?

  • По-перше, Ви рятуєтеся від проблем, пов'язаних з місцем знаходження Ваших партнерів;
  • По-друге, Ви зможете проводити вдвічі більше зустрічей;
  • І, крім того, у Вас з'явиться можливість залучити нових відвідувачів, які раніше не могли дістатися до місця проведення Вашої конференції.

Черговою перевагою організації онлайн-конференцій є і те, що тепер Ви зможете проводити її як в аудіо, так і в відео режимі. А це в свою чергу допоможе відвідувачам краще засвоювати матеріал.

За допомогою системи вебінарів Ви також зможете використовувати інші функції для спілкування зі своїми підлеглими, колегами та партнерами по бізнесу. Наприклад, це може бути тестування, брендинг або ж демонстрація екрану, або презентація відеороликів і різних файлів.

Все це може бути в Ваших руках вже сьогодні! Тому не варто зволікати і втрачати свій шанс, починайте освоювати зовсім нову систему вебінарів прямо зараз!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Очистка сточных вод в ...
Наступна новина: Понад 5 тис. земельних ...

КОМЕНТАРІ