На Житомирщині у квітні запрацює нова система контролю якості харчових продуктів

На Житомирщині у квітні запрацює нова система контролю якості харчових продуктів

24.02.18 13:29 0 473
У Житомирській області у квітні запрацює нова система контролю якості харчових продуктів – без попередження і з відеофіксацією.

Про це розповів 22 лютого, начальник головного управління Держспоживслужби у Житомирській області Олександр Шпита під час звітної прес-конференції.

«У квітні 2018 року запрацює нова система контролю якості харчових продуктів – перевірки здійснюватимуться без попередження та з відеофіксацією. За результатами таких перевірок, у разі порушень, об'єкти сплачуватимуть штраф», – сказав Олександр Шпита.

Також він розповів, що у 2017 році працівники Держспоживслужби перевірили якість товарів, робіт і послуг на загальну суму 193,53 тис. грн – 67% забраковано та повернуто споживачам 28,800 тис. грн. Також було перевірено 106 зразків алкогольної продукції – відхилень не виявлено.

Крім цього, управління Держспоживслужби надає адміністративні послуги: видача експлуатаційних дозволів операторам ринку, діяльність яких пов'язана із виробництвом, зберіганням харчових продуктів; видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи; видача дозволу на роботу із радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Профспілка ...

КОМЕНТАРІ