В Житомирській області військово-морський ліцей запрошує на навчання випускників 9 класів

В Житомирській області військово-морський ліцей запрошує на навчання випускників 9 класів

24.02.18 15:23 0 489
Одеський військово-морський ліцей запрошує на навчання юнаків, які у цьому році закінчують 9 класів загальноосвітньої школи та яким виповнюється 15-16 років.

Випускники військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових кафедр цивільних ВНЗ за цільовим прийомом.

Юнаки мають бути придатні за станом здоров'я навчатися у ліцеї та після його закінчення бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних сил України.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей – єдиний загальноосвітній заклад в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка, який дає змогу безкоштовно навчатися у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Також після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-морських Сил Збройних Сил України.

Пільги для вступу мають діти учасників антитерористичної операції, діти військовослужбовців, сироти, діти переселенців та інших пільгових категорій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі світлу ...

КОМЕНТАРІ