На Тернопіллі степан Барна побував на будівництві універсального спортивного залу в Збаражі

На Тернопіллі степан Барна побував на будівництві універсального спортивного залу в Збаражі

24.02.18 17:30 0 784
Перебуваючи у робочій поїздці в Збаразькому районі, голова Тернопільської ОДА Степан Барна оглянув будівництво спортивного комплексу, який зводять у місті Збараж. На об'єкті він поспілкувався з підрядниками, які зводять основу – металеві конструкції, й надалі працюватимуть над самим будівництвом.

Кошти на спорудження універсального ігрового спортивного залу було виділено з Державного фонду регіонального розвитку. Частину коштів виділили також з місцевого бюджету на умовах співфінасування. Будівництво об'єкта планується завершити до кінця року.

«Те, що нам вдається суттєво відновлювати та покращувати спортивну інфраструктуру, – це унікальна можливість, яка дається завдяки коштам державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету. Партнерські відносини, які формуються між органами місцевого самоврядування і державної влади дають конкретний результат у вирішенні проблем спортивної галузі, зокрема для того, щоб забезпечити кращі умови для занять спортом. А у Збаражі потреба у створенні єдиного спортивного комплексу була давно», – зауважив очільник області.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1201085099995073

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ