На Тернопіллі розпочався відбір проектів,що фінансуватимуться у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

На Тернопіллі розпочався відбір проектів,що фінансуватимуться у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

24.02.18 17:12 0 534
Цьогоріч Тернопільська область отримає 194 млн 751 тис 650 грн на реалізацію проектів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Які саме проекти пройдуть конкурсний відбір — визначає Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР.

Робоче засідання вказаної комісії відбулося 21 лютого під головуванням заступника голови-керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Вонса.

На розгляд комісії надійшло понад 100 інвестиційних проектів. Частина проектів спрямована на впровадження заходів з енергозбереження.

Члени комісії розглядають подані проекти, після чого буде проведене оцінювання та формування пропозицій до узагальненого переліку інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.

Під час засідання розглянули проекти, спрямовані на енергозбереження в освітніх закладах.

Крім того, комісія прийняла рішення стосовно продовження реалізації так званих «перехідних» проектів, які фінансувалися у 2017 році за рахунок коштів ДФРР, з метою їхнього подальшого завершення. Мова йде про реконструкцію з добудовою приміщення школи під дошкільний заклад на 40 місць у с. Стінка Бучацького району, а також будівництво спортзалу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи.

Також під час засідання оголошений конкурсний відбір (з 22 лютого по 3 березня 2018 року) інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, а також додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм за напрямками:

- енергоефективність державних і комунальних медичних закладів;

- розвиток спортивної інфраструктури.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області до ...

КОМЕНТАРІ